Φίλιπποι Δοξάτου – Δόξα Βώλακα 0-1: Αγχωτική νίκη με γκολ του Μουζενίτοβ στο 79’

Δύσκολη και αγχωτική νίκη που την διατηρεί όμως στην κορυφή πέτυχε η ομάδα της Δόξας Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 0-1 στο γήπεδο Φτελιάς την σκληροτράχηλη ομάδα του Δοξάτου που παίζει για την επιβίωση της στην κατηγορία.

Με αυτή τη νίκη ο Βώλακας ανέβηκε στους 52 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το Δοξάτο έμεινε στους 17 πόντους κάτω από την διαχωριστική ζώνη, αλλά τουλάχιστον είχε καλά νέα από το Νευροκόπι με την ήττα των γηπεδούχων με την διαφορά των δύο ομάδων να μένει στους 3 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, το Δοξάτο όμως καλά διαβασμένο αμυντικά δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Η ροή του αγώνα άλλαξε στο β’ μέρος, όσο περνούσε η ώρα η πίεση του Βώλακα γινόταν και μεγαλύτερη με καλές ευκαιρίες για γκολ με Γιάννη Σίγγο, Αντώνη Βασιλειάδη και Νίκο Στάικο, για να φτάσουμε στο 79’ όπου ο Νίκος Καρπιτσάρης έβγαλε υπέροχη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Ηλίας Μουζενίτοβ με επίσης υποδειγματικό πλασέ προβολή έκανε το 0-1 για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο χρόνο που έμεινε το Δοξάτο έκανε την προσπάθεια του για να φτάσει έστω στην ισοφάριση και στο 89’ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Παντίκογλου τέτατετ αλλά λίγο πλάγια να προσπαθεί να κρεμάσει τον Παγκάκη που έκανε καταπληκτική έξοδο και μπλόκαρε την μπάλα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Ανδρέογλου Στέργιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Χρήστος Ζεκερίδης):

Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης(72’ Κοτζαμάνης), Καράνταης Πέτρος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Νότας, Γρηγοριάδης, Βασιλακάκης Δημήτρης(80’ Βιράνης), Δημητριάδης Γρηγόρης, Κυριαζάκης, Θεοφανίδης(63’ Δημητριάδης Α.), Παντίκογλου.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης Νίκος, Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος, Δράμπαλης Κώστας, Σίγγος Γιάννης, Σταμπουλής Ηλίας(88’ Κασσός), Στάικος Νίκος(70’ Τσαμπάζης), Μουζενίτοβ(88’ Σταμπουλής Α.), Μαλίκης(50’ Βασιλειάδης Αντώνης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *