Πετρούσα – Βώλακας 1-0:Σημαντική νίκη με γκολ του Γεωργιάδη

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος
Την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες σημείωσε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας με σκορ 1-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής την πολύ καλή ομάδα του Βώλακα. Ήταν ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο αξιόλογων ομάδων και το ματς κρίθηκε πραγματικά στην λεπτομέρεια της μιας φάσης και προς τιμήν και του προπονητή της Πετρούσας Δημήτρη Κυριακίδη στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το χρυσό γκολ για τους νικητές ο Γεωργιάδης με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης υπήρχε χέρι παίκτη της Πετρούσας που δεν δόθηκε, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δράμπαλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Φάσεις αγώνα 

Στο 9′ εκτελεί κόρνερ ο Σίγγος κεφάλια του Δράμπαλη στο πρώτο δοκάρι άουτ.
Στο 11′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γάιδα ελάχιστα άουτ.
Στο 13′ πάσα του Παναγιώτου ο Μουζενίτοφ προσποίηση  το σουτ με διπλή προσπάθεια διώχνει σε κόρνερ ο Λαζόγλου.
Στο 26′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Μπόσκος.Το κόρνερ το εκτελεί ο Κυριακίδης σουτ του Τζάρτζαλου στα σώματα και κόρνερ.
Στο 43′ έξυπνη κάθετη πάσα του Βασιλειάδη προλαβαίνει με έξοδο ο Λαζόγλου και διώχνει την μπάλα πριν ο Μουζενίτοβ γίνει απειλητικός.
Στο 57′ καλό σουτ του Μποσκοψίου άουτ.
Στο 59′ συρτό σουτ του Μουζενίτοβ άουτ.
Στο 64′ σε καλή θέση ο Ντόμπρος το σουτ δύσκολα σε κόρνερ διώχνει ο Μπόσκος.
Στο 71′ πάσα του Κυριακίδη στον Δροσίδη ωραία παράλληλη πάσα στον Γεωργιάδη πρώτο σουτ διώχνει ο Μπόσκος, νέο σουτ του Γεωργιάδη στην επαναφορά και το 1-0 για την Πετρούσα. Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ότι στην αρχή της φάσης υπήρχε χέρι σε παίκτη της Πετρούσας.
Στο 75′ αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δράμπαλης για φάουλ στο κέντρο στον Τζάρτζαλο.
Στο 83′ ωραία σέντρα του Δροσίδη προβολή του Γάιδα άουτ.
Στο 90′ καλό σουτ του Μποσκοψίου λίγο άουτ.
Τα στοιχεία του αγώνα

 Διαιτητής του αγώνα Ραβίκαλης Πέτρος με βοηθούς Παυλίδη Σταύρο και Παστιάδη Μάνο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πετρούσα(Δημήτρης Κυριακίδης):.Λαζόγλου, Ξενίδης, Ντόμπρος, Τζάρτζαλος, Ταχτσόγλου, Αυγητίδης, Γάιδας, Κυριακίδης, Γεωργιάδης, Καλλέργης, Γιαγκούλας.Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Δροσίδης, Γιορδαμλής, Αντωνιάδης, Κωνσταντινίδης και Μιχαλάκης.

Βώλακας(Χρήστος Αθανασιάδης):Μπόσκος, Χαλκίδης, Σεβδίλης, Μποσκοψίου, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης, Σίγγος, Δράμπαλης, Παναγιώτου, Μουζενίτοβ, Μαλίκης.Στο β μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τσαμπάζης, Μαρίγκος, Καρπιτσάρης και Σταμπουλής.
Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *