Ορφέας Χωριστής – Δόξα Βώλακα 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ορφέα Χωριστής και την Δόξα Βώλακα που συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε πλέον την Δόξα Βώλακα στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τον Ορφέα να ανεβαίνει στους 19 βαθμούς και πάλι μαζί με τους Αμπελόκηπους στην 4η θέση με 6 νίκες, 4 ήττες και αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Βώλακα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τις δύο καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να σκοράρει.

Σε σουτ του Μουζενίτοβ έξω από την περιοχή ο Κιουμουρτζής έκανε σωτήρια επέμβαση και στην επαναφορά μπλόκαρε εύκολα την μπάλα σε γύρισμα του Νίκου Στάικου.

Ακόμη πιο δύσκολη ήταν η επέμβαση του Κώστα Κιουμουρτζή με το ένα χέρι σε κοντινό σου του Ντίνου Δράμπαλη.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς με τον Ορφέα να βελτιώνει την εικόνα του και να απειλεί κυρίως με τις στημένες φάσεις και δύο πολύ καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ.

Σε γύρισμα του Αθανασίου από αριστερά ο Μποσκοψίου έκοψε σωτήρια την μπάλα αλλά παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ σε στημένη φάση κόρνερ ο Μπατάκογλου έκανε κεφαλιά άουτ.

Ο Βώλακας στην κόντρα όμως είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Νίκο Στάικο να βγαίνει τέτατετ ο Κιουμουρτζής για μια ακόμη φορά όμως έσωσε την ομάδα του και στο φινάλε της αναμέτρησης νέα καλή στιγμή για τον Βώλακα σε σουτ του Κώστα Σέγκου από πλάγια και πάλι ο Κιουμουρτζής θα μπλοκάρει την μπάλα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης(60’ Κοντογιάννης), Παπαεμμανουήλ, Ζάχαρης(46’ Μανωλεσάκης), Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου Σάββας, Καπουσούζης, Δούμπλατζης(79’ Αθανασιάδης), Βουτσινάς, Καλλέργης(46’ Μπατάκογλου).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Κάσσος(31’ λ. τ. Μαρκόπουλος), Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Δερμεντζής(69’ Τσαμπάζης), Σέγκος, Δράμπαλης, Σταμπουλής(62’ λ. τ. Τολμαϊδης), Στάικος, Μουζενίτοβ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *