ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-4: Καταπληκτικό παιχνίδι με 6 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες

Παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έγινε στο γήπεδο της Νέας Αμισού μεταξύ του ΠΑΟΠ και του αήττητου εκτός έδρας Καλαμπακίου.

Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους με ανατροπή στο σκορ και το τελικό 4-2 που έβαλε φωτιά στην μάχη της κορυφής.

Η Νέα Αμισός παρά την ήττα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 29 γκολ!!

Στους 18 βαθμούς και την 6η θέση μαζί με την Προσοτσάνη ανέβηκε το Καλαμπάκι έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες  με την 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα πλέον με 27 γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

Ότι να πει κανείς για το ματς είναι λίγο και πραγματικά είναι τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Αμανατίδη στο 17’ και πάρα την ισοφάριση 2 λεπτά μετά από καταπληκτικό κατέβασμα και σουτ από κοντά του Κώστα Κωνσταντινίδη, πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Αχιλλέα Μπιαζάκη που πέρασε και τον Κελετζή και σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του ματς ήταν η ισοφάριση του Καλαμπακίου σε 2-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυροβασίλη από τα πλάγια.

Με το καλημέρα στο β’ μέρος, νέα καταπληκτική ενέργεια του Κώστα Κωνσταντινίδη τρίπλα και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-3.

Από εκεί και πέρα η Νέα Αμισός είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε το Καλαμπάκι που έκλεισε τους διαδρόμους, με τον Γιάννη Αμανατίδη σε νέο πολύ καλό φάουλ να βλέπει τον Κελετζή στο γάμα με υπερένταση να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Έτσι φτάσαμε στο 93’ για να έχουμε το καταπληκτικό φινάλε στο ματς σίγουρα όχι για καρδιακούς.

Ο Μασκαλίδης πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κλόγκιρι, πέναλτι που εκτελεί ο παθών αλλά ο Ιορδάνης Κελετζής κάνει καταπληκτική επέμβαση στη γωνία της εστίας του και κρατάει το 2-3 και φτάσαμε έτσι στην τελευταία φάση του ματς με την Νέα Αμισό να έχει βγει όλη στην επίθεση και τον Κωνσταντινίδη Κώστα να βγαίνει τέτατετ με τον Γιασγκουλίδη και με ιδανικό τελείωμα να γράφει το τελικό 2-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Δημητριάδου Γεωργία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Γιασγκουλίδης, Σιουμπάκης, Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος(80’ Μασκαλίδης), Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου(60’ Βασιλειάδης Παύλος), Αμανατίδης, Μπιαζάκης Αχιλλέας(60’ Γρηγοριάδης Παντελής), Τσιμισκίδης, Πούλας, Αμαραντίδης(60’ Λυκίδης).

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Διαμαντί, Δεμενελούδης(60’ Πέτρο), Κλόγκιρι, Ηλιόπουλος, Δημητριάδης, Καγιάογλου, Μαυροβασίλης(83’ Ντόβας), Αλμανίδης Στέφανος, Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *