Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Άρης Φωτολίβους 2-1: Δίκαιη επικράτηση και έπιασε πάλι κορυφή

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου κερδίζοντας στο γήπεδο του με σκορ 2-1 τον  Άρη Φωτολίβους.

Μια νίκη που σε συνδυασμό της ήττας της Νέας Αμισού την ίδια ώρα, έφερε τον Μέγα και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας σε ισοβαθμία στους 25 βαθμούς με απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και πάρα το γκολ που δέχθηκε από το Φωτολίβος συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 5 γκολ, με τον Βώλακα να ακολουθεί με 7 γκολ παθητικό.

Από την άλλη μεριά ο Άρης Φωτολίβους έμεινε στους 11 βαθμούς και την 10η θέση μαζί με τον Άρη Μικροχωρίου τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική σε πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ο απολογισμός του Άρη Φωτολίβους είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν κλασσική ευκαιρία με τον πολύ καλό Μιχάλη Κοντρόπουλο να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει σουτ που έδιωξε σωτήρια αρχικά ο Ανέστης Δικταπανίδης και λίγο προ της γραμμής της εστίας ο Καταρντζής.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές από δύο εκτελέσεις κόρνερ του καθοριστικού για ένα ακόμη Γιώργου Παπαζώτου.

Το πρώτο από αριστερά στο 30’ με τον φορμαρισμένο Φόρη Παναγιώτου να σκοράρει με κεφαλιά για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος και το δεύτερο από δεξιά στο 40 με τον Δήμο Καραγιαννίδη με την πλάτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

Το αξιόμαχο Φωτολίβος έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο 5λεπτό του πρώτου μέρους, αρχικά μειώνοντας με ωραία κεφαλιά του Ευσταθιάδη μετά από σέντρα του Ρουμελιώτη και εν συνεχεία έχοντας μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Δημήτρη Γεωργιάδη που εκπληκτικά έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο σταθερότατος για ένα ακόμη παιχνίδι Λαμπρινουδάκης.

Στο β’ μέρος ο Μέγας ήταν καλύτερος, είχε τον έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα, έχοντας και κάποιες καλές στιγμές για να 3ο γκολ που τελικά δεν πέτυχε και μείναμε στο τελικό 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Βασίλη Τοπούζογλου και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Μπαστούνης, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλί(61’ Παπαδόπουλος Νίκος), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης(90’ Συγγιρίδης), Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(75’ Ζεκερίδης).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δικταπανίδης Ανέστης, Στοϊμενίδης, Μουλαδάκης(73’ Χατζηπουργάνης), Αλκίδης, Κανταρτζής, Χαρέμι(89’ Γεωργιάδης Νίκος), Ιορδανίδης(80’ Σύρτας), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης(89’ Κοντογιάννης), Ευσταθιάδης, Ρουμελιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *