Καλλίφυτος – Δοξάτο 0-2: Δίκαιη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος


Με το δεξί στη νέα χρονιά μπήκαν οι Φίλιπποι Δοξάτου κερδίζοντας δίκαια εκτός έδρας 2-0 για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια παρά το γεγονός ότι και τα δύο γκολ τα πέτυχαν στο β’ μέρος σε σημείο που έδειχνε η Καλλίφυτος να ισορροπεί την κατάσταση μια και στο πρώτο μέρος το Δοξάτο ιδίως από το διάστημα 30 έως 45 έχασε πολλές και κλασσικές ευκαιρίες.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει μισή ώρα λόγω προβλήματος στο μηχάνημα που ελέγχει τα τεστ. Η Καλλίφυτος ήταν άτυχη στο 24′ που έχασε με τραυματισμό τον τερματοφύλακα της Πιτσακτσή με αποτέλεσμα στη θέση του να μπει ο αριστερός μπακ Ηλιάδης, ενώ αναγκαστική αλλαγή είχε και το Δοξάτο στο 37′ που χτύπησε ο φορ Χατζηνικολαιδης.

Οι κορυφαίοι του ματς Από τους νικητές αναμφίβολα κορυφαίος ο αρχηγός Γιώργος Καραγιαννίδης στο κέντρο της άμυνας που ήταν απροσπέλαστος, ενώ εξαιρετικό ματς έκαναν και οι μικροί Παντίκογλου, Δημητριάδης και Βιράνης, καθώς και οι έμπειροι Αποστολίδης και οι δύο σκόρερ Κωνσταντινίδης και Θεοφανίδης.

Από τους γηπεδούχους που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα διεσώθησαν οι Σοφιανίδης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης και Κέντογλου.

Φάσεις αγώνα 

Στο 12′ καλό σουτ του Χριστοφορίδη άουτ.


Στο 14′ Πάσα του Βιράντη τέτατετ ο Χατζηνικολαιδης του σουτ διώχνει με γροθιές ο Πιτσακτσής.


Στο 29′ ωραία γυρίζει στην περιοχή ο Χατζηνικολαιδης το σουτ στο κάθετο δοκάρι στην επαναφορά νέο σουτ του Μαργαριτίδη λίγο άουτ. 


Στο 36′ πάλι ο Χατζηνικολαιδης σουτ κοντάρει σε αμυντικούς και κόρνερ.


Στο 43′ έξυπνο φαουλ του Ασλανίδη άουτ.


Στο 44′ έξυπνη πάσα του Αποστολίδη ο Κωνσταντινίδης πλασέ πάνω από τον Ηλιάδη τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή με σωτήριο τάκλιν ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης διώχνει την μπάλα.

Στο 45 και 50′ σε παρόμοιες φασεις σουτ του Παντίκογλου ελάχιστα άουτ.

Στο 64′ εξαιρετική πάσα του Παντίκογλου προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα ο Κωνσταντινίδης και με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 0-1.

Στο 84′ μακρινό καλό σουτ του Μύγα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88′ νέο καλό σουτ του Μύγα λίγο άουτ.

Στο 89′ εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Θεοφανίδη και πλασέ το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Καμπάνταγης με βοηθούς Δημητριάδου και Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλίφυτος(Γιάννης Ιωαννίδης):Πιτσακτσής(24′ λ.τ. Πετρίδης Θρασύβουλος), Σοφιανίδης, Βογιατζής, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Κώστας, Κέντογλου, Κωνσταντινίδης, Τσάκαλος, Χριστοφορίδης, Ασλανίδης, Σαχανίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Πλακανδάρας, Πετρίδης Θωμάς, Καραλίδης, Μύγας.
Δοξάτο(Τάσος Λευκόπουλος):Καραγιαννίδης Κώστας, Ερβίς, Καράνταης, Ουρούσι, Καραγιαννίδης Γιώργος, Δημητριάδης, Βιράντης, Αποστολίδης, Χατζηνικολαιδης(38′ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Παντίκογλου, Μαργαριτίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι Θεοφανίδης, Χιωτάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *