Α.Ε. Αμπελοκήπων – Πανδραμαϊκός 2-2: Γκολ και θέαμα από δύο πολύ ποιοτικές ομάδες

Υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό θέαμα προσέφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Κραχτίδη Α.Ε. Αμπελοκήπων και Πανδραμαϊκός με το ισόπαλο μεταξύ τους 2-2.

Πολύ ωραία ενέργεια στο ξεκίνημα του ματς από το σωματείου υπαλλήλων φαρμακείων Δράμας στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS να μοιράσουν στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων προφυλακτικά.

Μια ισοπαλία που βαθμολογικά μπορεί να μην εξυπηρετεί κανέναν από τους δύο που ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν την κορυφή, όμως τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο τους αποζημίωσαν με την εμφάνιση τους και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Με αυτή την ισοπαλία οι Αμπελόκηποι ανέβηκαν στους 19 βαθμούς και πάλι μαζί με την Χωριστή έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες και ο Πανδραμαϊκός είναι πλέον μόνος στην 8η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος από το ξεκίνημα το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό.

Πρώτος απείλησε ο Πανδραμαϊκός με τον Γιώργο Μουρατίδη σε τέτατετ να αργεί να πλασάρει τον Χαλκίδη που μπλόκαρε την μπάλα και οι γηπεδούχοι στο 23’ άνοιξαν το σκορ.

Εκτέλεσε φάουλ ο Λουκοβίτης, ο Τσακίρης πήγε να απομακρύνει με κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Τέλο και στρώθηκε στον προωθημένο Κώστα Κυσσίδη που με ψύχραιμο πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων σε κόρνερ του Λουκοβίτη και κεφαλιά στο 2ο δοκάρι του αμαρκάριστου Τσερκέζου.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε ξανά στο ματς στο 62’ από ωραία σέντρα του Αχαλινόπουλου και κοντινή κεφαλιά του Χατζηκυριάκου σε σημείο που άλλαξε η ψυχολογία του ματς και φτάσαμε στο 2-2 στο 88’ από εκτέλεση κόρνερ του Αχαλινόπουλου και κεφαλιά του Γιώργου Μουρατίδη.

Πιο νωρίς στο 82’ οι Αμπελόκηποι στο 2-1 είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν 3ο γκολ σε σουτ του Λουκοβίτη στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Χαλκίδης, Λουκοβίτης, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο(89’ Παπαδόπουλος), Θεοδωρίδης(72’ Καραγκιοζίδης), Καραγιαννίδης Γιώργος, Μουρατίδης Πολυχρόνης(65’ Βέις), Κυσσίδης Θανάσης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Περσιανλής, Παπαδόπουλος Νίκος(57’ Καρασαββίδης Ηλίας), Χατζηκυριάκου(89’ Καμίδης), Τσακίρης, Μουρατίδης Γιώργος, Αχαλινόπουλος, Ζυρινίδης Γιάννης(27’ Γουνατίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *