Καλύτερη 11αδα της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα έχοντας πλήρη εικόνα από τα 7 παιχνίδια της Α’ κατηγορίας και μιλώντας και με τους συνεργάτες μας στα γήπεδα πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής επιλέγοντας την 11αδα πάντα μέσα από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα ισοπαλία ή νίκη γιατί όπως έχουμε πει ξανά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και κορυφαίος σε συνδυασμό με ήττα της ομάδας δεν έχει νόημα.

1: ΚΕΛΕΤΖΗΣ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Καθοριστικός στη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο νικηφόρο 4-2 στην έδρα της πρωτοπόρου της Νέας Αμισού.

Σταθερός σε όλο το ματς, αλλά έκανε τις δύο μεγάλες αποκρούσεις του ματς.

Στο 1-2 φοβερή επέμβαση στο γάμα της εστίας σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Αμανατίδη και αποκορύφωμα η φοβερή επέμβαση στο πέναλτι του Μασκαλίδη στις καθυστερήσεις με το σκορ στο 2-3.

2: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.):

Πολύ καλό ματς από τον 17χρονο ακραίο μπακ – χαφ της Προσοτσάνης στο νικηφόρο 4-1 στον Καλαμώνα, που άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του χρησιμοποιώντας τον στο αρχικό σχήμα και παίρνει ψυχολογία για να δώσει βοήθειες στην ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια.

3: ΣΕΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο νεαρός στο ισόπαλο 0-0 στη Χωριστή, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με τρεξίματα σε όλο το γήπεδο παίζοντας στα άκρα είτε δεξιά είτε αριστερά και παραλίγο να γίνει και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στην τελευταία φάση του ματς με ωραίο συρτό σουτ από δεξιά που μπλόκαρε ο Κιουμουρτζής.

4: ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ):

Πολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή όπου και αν αγωνιστεί.

Αυτή την φορά στο εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με τον Πανδραμαϊκό, έδωσε την θέση του κεντρικού αμυντικού στον επίσης εξαιρετικό στο παιχνίδι αυτό Βασιλειάδη και έπαιξε κυρίως αριστερά με πολύ καλή απόδοση και σκοράροντας το 1-0 στο 23’ σε μια από τις συχνές του προωθήσεις.

5: ΤΣΙΑΡΑΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ):

Πολύ μεγάλο ματς από τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό του Μέγα στο νικηφόρο 4-1 στην Καλλίφυτο.

Έπαιξε μόνο 30’ λεπτά στη φυσική του θέση, αλλά απέδειξε ότι πλέον έχει την εμπειρία και την ωριμότητα να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος και ως 6αρι.

Καταπληκτική προώθηση κα αξιοποίηση της φοβερής κάθετης πάσας του Γιώργου Μουχτάρη σκοράροντας ο Τσιάρας το 1-2 και δύο λεπτά μετά σε νέα προσπάθεια του κέρδισε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή του Κύρκου της Καλλιφύτου.

6: ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Πολύ φορμαρισμένος ο αμυντικός μέσος του Ορφέα, σταθερή αξία στο χώρο του κέντρου, βοήθησε με την απόδοση του στο β’ μέρος να πάρει μέτρα στο γήπεδο η ομάδα του στο ισόπαλο 0-0 με τον Βώλακα.

7: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ):

Σε πολύ καλό φεγγάρι ο ακραίος μέσος του Πανδραμαϊκού πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 2-1 σε κεφαλιά στο 62’ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση και τον πολύτιμο βαθμό με το τελικό 2-2 με τους Αμπελόκηπους.

8: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Πολύ σημαντικό διπλό για την Δόξα Πετρούσας με 2-0 στη δύσκολη έδρα του Άρη Μικροχωρίου με τον αμυντικό μέσο Στέφανο Γεωργιάδη να έχει πολλά τρεξίματα και να βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

9: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Αναμφίβολα το πρόσωπο της αγωνιστικής.

Σκόραρε τρία υπέροχα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι στην καλή του ημέρα δύσκολα αντιμετωπίζεται. Τι άλλο να κάνει στο μεγάλο διπλό του Καλαμπακίου με 4-2 στην πολύ ποιοτική και φέτος ομάδα της Νέας Αμισού.

10: ΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ):

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο μεγάλος ηγέτης αυτής της ομάδας, ο αρχηγός της παντού μέσα στο γήπεδο, σκόραρε με εύστοχο πέναλτι το 1-1 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με υπέροχο πλασέ στο 1-3 στο 85’. Μεγάλο διπλό για τον Ξηροπόταμο 4-1 στην Καλλίφυτο και πολύτιμη η συνεισφορά του.

11: ΚΟΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Από τα νέα ταλαντούχα παιδιά του Μέγα, εξαιρετική εμφάνιση με πολλές πλαγιοκοπήσεις και συμμετοχή σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του ο νεαρός πολύτιμο εργαλείο για τον προπονητή του.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *