Φίλιπποι Δοξάτου – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-0

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων Φίλιπποι Δοξάτου και Α.Ε. Καλαμπακίου που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο Φτελιάς που χρησιμοποιούν ως έδρας οι γηπεδούχοι μια και στο δικό τους γήπεδο γίνονται έργα.

Πολύ καλό παιχνίδι από δύο ποιοτικές ομάδες, ένα ματς που μπορούσε με πολύ μεγάλη ευκολία να τελειώσει και 1-1 και 2-2.

Το Καλαμπάκι είχε περισσότερες τελικές στο πρώτο μέρος κυρίως με τον Καπτέλι και τον Μαυροβασίλη με τον Καραγιαννίδη όμως τον τερματοφύλακα του Δοξάτου να δηλώνει παρόν.

Το Δοξάτο απείλησε κυρίως από δεξιά στο πρώτο μέρος με τον Παντίκογλου αλλά και ο Κελετζής ήταν σε πολύ καλή μέρα και αποσόβησε τον κίνδυνο όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η μορφή του ματς με το Δοξάτο να γίνεται πιο απειλητικό με την είσοδο Κεσίδη και Ηλία Κωνσταντινίδη έχοντας και δοκάρι για να προηγηθεί στο σκορ, ο Κελετζής και πάλι όμως όταν χρειάστηκε ήταν καθοριστικός.

Σε γενικές γραμμές δίκαιο το αποτέλεσμα με το Καλαμπάκι με 12 βαθμούς να βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τον Ξηροπόταμο έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα και το Δοξάτο στην 10η θέση προσθέτοντας ένα πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό του φτάνοντας τους 8 πόντους με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Τάλιου Σταυρούλα και Μπόιτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Στράτος Κονταξής):

Καραγιαννίδης Κώστας, Μωϋσιάδης, Καράνταης Πέτρος, Καραγιαννίδης Γιώργος, Δημητριάδης, Καρατζόγλου, Παντίκογλου, Ζάχαρης, Βιράνης, Γρηγοριάδης, Μαργαριτίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Θωμαϊδης, Κωνσταντινίδης και Κεσίδης.

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Σαλωνίδης, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Παναγιώτογλου, Ισάκου, Μαυροβασίλης, Ρεζέπ, Καπτέλι, Προκοπίου.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τζιβανάκης και Χιτζίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *