Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Μ.Α. Αγίου Αθανασίου 0-4: Σούπερ εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Καταπληκτική εμφάνιση και μεγάλη νίκη σημείωσε σήμερα στο Νευροκόπι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου δείχνοντας από το ξεκίνημα της περιόδου ότι φέτος έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα του Κώστα Πεληκπασίδη μπήκε στο ματς με πατημένο το γκάζι, προηγήθηκε στο 20λεπτό 0-2 και έδειξε από την αρχή ποιο είναι το αφεντικό στο ματς και όλα αυτά απέναντι στον Ακρίτα που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη δυναμική σαν ομάδα και θεωρούμε δεδομένο ότι θα αλλάξει την εικόνα του στα επόμενα παιχνίδια γιατί πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και οργανωμένο σωματείο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, αιφνιδίασαν τον Ακρίτα και στο 20λεπτό προηγήθηκαν 0-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πολύ ποιοτικό Νίκο Παπαδόπουλο που έκανε την τελική πάσα για το 0-1 στο 13’ και με καταπληκτικό φάουλ στο 16’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ακρίτας έβγαλε κάποια αντίδραση κυρίως στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Τα πάντα κρίθηκαν από το ξεκίνημα του β’ μέρους με την αποβολή του Τσενεκλίδη που απώθησε τον Παπαζώτο και το 0-3 από τον νεαρό ταλαντούχο φορ Βασιλειάδη.

Τυπική διαδικασία από εκεί και πέρα η εικόνα του ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για τον μεγάλο νικητή του ματς αναμφίβολα κορυφαίος ο Νίκος Παπαδόπουλος με 2 γκολ και 1 ασίστ και από κοντά οι απροσπέλαστοι στο κέντρο Τουματζίδης και Στεργιανός.

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην επίθεση οι νεαροί Μπαμπασαλί και Βασιλειάδης, ενώ στην άμυνα αριστερά ο Σκάρογλου και τα έμπειρα στοπερ Ζαπουνίδης και Ιωαννίδης στους διακριθέντες χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.

Για τον γηπεδούχο Ακρίτα που είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει άμεσα στις καλές εμφανίσεις οι μόνοι που ξεχώρισαν ο Δημήτρης Μαυρόπουλος στην άμυνα και οι Ζυρινίδης και Μπάτσιος στο χώρο του κέντρου.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 13’ εξαιρετική ενέργεια του Παπαδόπουλου παράλληλη σέντρα και από κοντά σε άδεια εστία ο Τουμαντζίδης Δημήτρης θα κάνει το 0-1.

Στο 16’ καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και το 0-2.

Στο 49’ με ωραία ενέργεια από αδράνεια στην άμυνα του Ακρίτα και δυνατό σουτ ο Βασιλειάδης θα κάνει το 0-3.

Στο 56’ στην κόντρα ο Άγιος καταπληκτικό τελείωμα από τον Νίκο Παπαδόπουλο και το 0-4.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα Χρήστος Καπάνταγης με βοηθούς Αλβανίδη και Αλέκο Παρασκευούδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου(Στράτος Κονταξής):

Την σύνθεση του Κ. Νευροκοπίου σας την προσφέρει

Αλεξίου, Κασσός, Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Τσενεκλίδης, Ζυρινίδης, Μαυρόπουλος Ιούλιος, Μπάτσιος, Κεσόπουλος, Τσακίρης, Κιοσέογλου Δημήτρης.

Αγωνιστηκαν ακόμη και οι: Αμπατζίδης, Χατζηλαζαρίδης και Σωτηρόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Σκάρογλου, Ζαπουνίδης, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Παπαδόπουλος, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Βασιλειάδης, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κούρτογλου, Άλλα, Χαραλαμπίδης, Τουμαντζίδης Τάσος και Ευθυμιάδης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *