Θερμαϊκός – Δόξα Δράμας 2-1: Μια ακόμη ήττα που κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία την δραμινή ομάδα

Μια ακόμη ήττα που την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία γνώρισε η Δόξα στη Θέρμη με αντίπαλο τον τοπικό Θερμαϊκό.

Ένα παιχνίδι που η δραμινή ομάδα έχοντας μείνει ήδη χαμηλά στους 10 βαθμούς έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα που δυστυχώς δεν ήρθε και πλέον στρέφει την προσοχή σε ένα ακόμη ΤΕΛΙΚΟ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου εντός έδρας.

Από την άλλη μεριά ο Θερμαϊκός συνέχισε την πολύ καλή του πορεία και φτάνοντας στους 26 βαθμούς παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ και να προηγηθούν στο 27’ με τον Φούσκα να κάνει σουτ τον Μπεζυρτζή να αποκρούει με την βοήθεια του δοκαριού, στην επαναφορά όμως ο Κολέτσι με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Θερμαϊκό.

Στο β’ μέρος η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει, στο 70’ όμως το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο με τον Γαβαλίδη να κάνει ασίστ και τον Πουρνάρα σε κενή εστία να κάνει το 2-0.

Η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς σε σουτ του Παύλου Χατζηδημητρίου στο 73’ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 84’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γαβαλίδη για χτύπημα εκτός φάσης στον Ευθυμιάδη, το μόνο όμως που κατάφερε η Δόξα είναι να μειώσει στις καθυστερήσεις με κεφαλιά πάσα του Κυριακίδη και νέα κεφαλιά γκολ του Μπρατσιάνη, ενώ λίγο πιο πριν στο 86’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον κεντρικό αμυντικό Ευθυμιάδη με τον Μάτζαρη να κάνει καταπληκτική επέμβαση.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ασλανίδης με βοηθούς Τραούδα – Τσικλιτάρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ(Κούτσης):

Ματζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκιέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Λουφάκης Μάρκος, Μάρκος(65’ Γαβαλίδης), Φούσκας, Κολέτσι(73’ Λουφάκης Δημήτρης), Πουρνάρας, Γεωργιάδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Θεοδοσιάδης, Ιωάννου, Περσίδης, Οικονομίδης, Μπρατσιάνη, Κόντος(15’ Παπαδόπουλος, 61’ Πιτσόλης), Μπλιός, Χατζηδημητρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *