ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Α.Ε. Κ. Βρύση 5-1: Εύκολο απόγευμα για την Ν. Αμισό που ξεπέρασε το εμπόδιο της Κ. Βρύσης

Την νίκη με 5-1 πέτυχε η Ν. Αμισός με αντίπαλο την Α.Ε. Κ. Βρύσης, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων. Η Ν. Αμισός τα χρειάστηκε όταν μείωσε στο 48’ ο Κουμπάκης σε 2-1, εκεί οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για το τελικό 5-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ν. Αμισός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6’ απείλησε πρώτη φορά με τον Θεοδωρίδη. Στο 7 ο Τσιμισκίδης άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στην συνέχεια η Ν. Αμισός είχε 2 καλές ευκαιρίες με τον Ζαγιάκου στο 11’ και το 14 αντίστοιχα. Στο 21’ η Ν. Αμισός θα πετύχει και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Τσιμισκίδη για το 2-0.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Τσακίρη να αποκρούει σωτήρια, με το 2-0 να παραμένει.

Στην συνέχεια η Ν. Αμισός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πουλά, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 48’ ο Κουμπάκης έκανε το 2-1, μειώνοντας το σκορ για την Κ. Βρύση.

Στο 54’ ο Θεοδωρίδης βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Τσακίρη για το 3-1, με την Ν. Αμισό να έχει τα ηνία της αναμέτρησης χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Πουλα, Θεοδωρίδη, Ζαγιάκου.

Στο 70’ ο Παλτσίδης θα αντικρίσει 2 κίτρινες κάρτες (κόκκινη) λόγω διαμαρτυρίας αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ν. Αμισός και πέτυχε δύο τέρματα στο 87’ και 90 ‘ αντίστοιχα με τον Μασκαλίδη για το τελικό 5-0.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού(Πολυχρονίδης): Λαμπριανίδης, Παπακωνσταντίνου, Σουμπάκης, Χρησοχοϊδης, Βραμέντζαλης, Μπιαζάκης, Θεοδωρίδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Βασιλειάδης, Πουλάς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παγώνης, Μασκαλίδης, Φερσιζίδης, Γκαμότσος, Μυτηλιναίος,

Α.Ε. Κ. Βρύσης( Ζιώγας): τσακίρης, Κόττας, Κεφαλάς, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Δάφτσιος Ν., Αβράμης, Βοσκοπούλι, Κουμπάκης, Λάμπρου, Δάφτσιος Αθ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Αβράμης, Βουγόγιας, Μπούτιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *