Μ.Α. Αγ. Αθανασίου – Μ.Α. Ξηροποτάμοτ 1-0: Νίκη στα σημεία για τον Αγ. Αθανάσιο | Αρκετά τα παράπονα από την διαιτησία οι φιλοξενούμενοι

Την νίκη με 1-0 πέτυχε το Σάββατο ο Μ.Α. Αγ. Αθανασίου με αντίπαλο τον Μ.Α.Ξηροποτάμου.

Στον Αγ. Αθανάσιο έγινε ένα παιχνίδι τακτικής με τις δύο ομάδες να παίζουν στο 1ο ημίχρονο σφιχτεί άμυνα με ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ο Αγ. Αθανασίου μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος χάνοντας ευκαιρίες με Στςργιανό, Παπαζώτο και Τουματζίδη. Στο 67’ ο Τσιάρας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας αφήνοντας με την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 71’ ο Σαλπικτίδης θα κάνει το 1-0 για τον Άγ. Αθανάσιο με ωραίο ανάποδο ψαλίδι.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες και όπως θα μπορούσε να γίνει το 1-1 έτσι μπορούσε να γίνει και το 2-0.

Στο 85’ πέσιμο μέσα στην περιοχή του Καρασαββίδη οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι. Με τον παίκτη του Ξηροποτάμου να τραυματίζεται και να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με ελαφριά διάσειση.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ξηροπόταμος διαμαρτύρεται για φάση πέναλτι σε σπρώξιμο του Τανούσι στην διεκδίκηση της μπάλας και στην συνέχεια για χτύπημα στο κεφάλι του Τοκματσή, με το διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό το αποτέλεσμα έφερε την παραίτηση της διοίκησης του Ξηροποτάμου και την παρακάτω ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ανακοίνωση Δ.Σ Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποταμου

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για συζήτηση και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι τελευταίες καταστάσεις που ζούμε μας κάνουν να πάρουμε αυτή την απόφαση για το καλό της ομάδας μας!

Τα στοιχεία του αγώνα :

Διαιτητής:  Αχθοφορίδης

Βοηθοί: Τζιερτίδης, Ιορδανίδου.

Αγ. Αθανάσιος (Ζεκερίδης): Δεληγιώρογλου Γ., Μουρζίδης(84’ Μπόζιος), Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Δεληγιώρογλου Θ., Ζεκερίδης(75’Δημητριάδης), Μπαμπασαλί, Στεργιανός, Τουμαντζίδης, Παπαζώτος, Μουσάκου(46’Σαλπιγκτίδης).

Ξηροπόταμος(Παπάζης): Ζιάκας, Κελεσίδης, Τοκμακτσής, Πάνος, Τσιάρας, Μήτρου(74’ Φωτιάδης), Τανούσι, Καρασαββίδης(90’ Κούνιος), Κιοσσές(71 ‘ Πάππος), Καρασαββίδης, Λυκίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *