Πανδραμαϊκός – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-0: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη παρά τις βασικές του ελλείψεις

Παίζει όλα τα παιχνίδια σαν Πανδραμαϊκός με στόχο την καλύτερη δυνατή συγκομιδή και τα καταφέρνει με επιτυχία.

Νίκη 2-0 για τους γηπεδούχους απέναντι στο ποιοτικό Καλαμπάκι που έμεινε πλέον στο -7 από την κορυφή σ’ ένα κομβικό παιχνίδι που ήθελε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πανδραμαϊκός στη 5η θέση πλέον με 42 βαθμούς μαζί με την Προσοτσάνη έχοντας 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες με 52-25 τέρματα και το Καλαμπάκι παρέμεινε στην 4η θέση με 43 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες με 51-22 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το Καλαμπάκι ήλεγξε τον ρυθμό του ματς έχοντας την κατοχή μπάλας κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Πανδραμαϊκός να δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.

Δύο προσπάθειες του Καπτέλι ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το Καλαμπάκι στο πρώτο μέρος, με τον Πανδραμαϊκό να χτυπάει στην κόντρα στο 40’ από προσπάθεια του αρχηγού(απουσίαζε ο Αχαλινόπουλος)και από τους καλύτερους παίκτες του για ένα ακόμη ματς Χατζηκυριάκου που κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, ο Μουρατίδης έκανε την σέντρα και ο Δεμενελούδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο β’ μέρος το Καλαμπάκι συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει την ισοφάριση, το έργο του όμως έγινε ακόμη πιο δύσκολο στο 70’ με τον Καγιάογλου να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Τάσο Ζυρινίδη.

Από εκεί και πέρα ρισκάροντας και με παίκτη λιγότερο το Καλαμπάκι, ο Πανδραμαϊκός βρήκε περισσότερους χώρους και ουσιαστικά τελείωσε το ματς από κλέψιμο της μπάλας του Μουρατίδη από τον Κελετζή γύρισμα στην περιοχή και γκολ με προβολή του Θεόφιλου Γουνατίδη στο 89’.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Αναστάσιος Μπουλής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης Τάσος, Μητρούσης, Καρασαββίδης Χάρης, Καρασαββίδης Ηλίας, Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηκυριάκου, Περσιανλής, Μουρατίδης Γιώργος, Τσακίρης, Γουνατίδης(90’ Άντζας).

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πετρίδης, Αλμανίδης Στέφανος, Κλόγκιρι, Δεμενελούδης(83’ Μίλο), Πασχαλίδης(56’ Τζιβανάκης), Καγιάογλου, Μαυροβασίλης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *