Προσοτσάνη Γ.Σ. – Άρης Μικροχωρίου 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή και γκολ λίγο πριν το φινάλε

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για την Προσοτσάνη με σκορ 2-1 απέναντι στον αξιόμαχο Άρη Μικροχωρίου.

Οι γηπεδούχοι με αυτή την νίκη ανέβηκαν στη 5η θέση μαζί με τον Πανδραμαϊκό στους 42 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με 39-26 τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία παραμένοντας στη 10η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 13 ήττες με 27-54 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 11’ από ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Μπραζιώτη και υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία από τον Μάριο Τόπι που δεν το πανηγύρισε μια και ήταν απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Προσοτσάνη έψαξε την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι είχαν καλή αμυντική παρουσία στο ματς με τους γηπεδούχους να έχουν την πιο κλασσική τους ευκαιρία για ισοφάριση με δυνατό σουτ του Προκοπίου από τα 2 μέτρα που κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ.

Η Προσοτσάνη μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και με υπέροχο πλασέ στην γωνία της εστίας ο Χρήστος Παναγιώτου με το που μπήκε στο ματς στο 48’ διαμόρφωσε το 1-1.

Ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια και με την Προσοτσάνη να μένει με 10 παίκτες στο 55’ με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καλαϊτζή για εξύβριση Θείων.

Ο Αβραάμ είχε απαντήσεις στα σουτ Τόπι και Αυγητίδη και φτάσαμε στο 85’ από στημένη φάση η Προσοτσάνη και εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσακμακίδη ο Αθανασιάδης έδιωξε με γροθιές και στην επαναφορά με κεφαλιά του Παπαμιχαήλ ο Πατένταλης από κοντά έκανε το 2-1 παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Κώστα Δημόπουλο και Μαρία Ζάχαρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Καλαϊτζίδης(46’ Παπαμιχαήλ), Αβράμης, Πατένταλης, Αστερίου, Μωυσίδης, Γεωργιάδης Κ.(46’ Καλαϊτζής), Παναγιωτίδης(46’ Πετρίδης), Ματζιάρης(46’ Παναγιώτου Χρήστος, 65’ Δροσίδης), Τσακμακίδης Κώστας, Προκοπίου.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μπάμπης Μύγας):

Αθανασιάδης, Μπραζιώτης, Γκαμότσος, Αποστολίδης, Καζάκης, Αυγητίδης, Δαφνάκης(75’ Καρυπίδης), Τόπι, Κοκοτσάκης Μανώλης(60’ Τουμαντζίδης Ανέστης), Γεωργηεφένδης, Κοσκερίδης(46’ Ζήσης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *