Δόξα Πετρούσας – Άρης Φωτολίβους 1-0: Νίκη με πέναλτι στις καθυστερήσεις που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι

Σημαντική νίκη που την εξασφαλίζει σχεδόν και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας με πέναλτι γκολ στις καθυστερήσεις με 1-0 τον αξιόμαχο Άρη Φωτολίβους.

Μια νίκη που ανέβασε την Πετρούσα στους 28 βαθμούς με 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες και 31-31 τέρματα και κράτησε χαμηλά το Φωτολίβος στην 11η θέση με 19 βαθμούς και 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες με 28-48 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Αρκετά ανταγωνιστικό το πρώτο μέρος χωρίς τις πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες.

Καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους για την Πετρούσα ένα γύρισμα του Καλλέργη μέσα στην περιοχή που δεν πρόλαβε ο Κοντογιάννης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία του Φωτολίβους σε κάθετη πάσα του Δημήτρη Γεωργιάδη ο Ρουμελιώτης έκανε από κοντά το σουτ για να διώξει την μπάλα ο Γιασγκουλίδης.

Η Πετρούσα πήρε τα ηνία του ματς και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Κύρτση και τον Καλλέργη που έσωσε ο Δεληγιώρογλου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στο 70’ για μαρκάρισμα του Χατζηπουργάνη στον Σταύρο Κυριακίδη για φάουλ και κόκκινη κάρτα με τον ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Έτσι φτάσαμε στο 90’ με τον Καλλέργη να προσπαθεί στην περιοχή να κοντρολάρει την μπάλα και να πέφτει από μαρκάρισμα του Καταρντζή και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Καλλέργης σκοράροντας και γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Βαγγέλη Χασιώτη και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Γιασγκουλίδης, Ξενίδης, Βαβάτσης(64’ Γεωργιάδης Σ.), Χατζησαββίδης, Τουκμακτσής, Ντόμπρος, Κυριακίδης Σταύρος, Κοντογιάννης(80’ Ζεδαμάνης), Κατσαβουνίδης(58’ Κύρτσης), Καλλέργης, Γάιδας.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου(46’ Δικταπανίδης Ανέστης), Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Κανταρτζής, Μουλαδάκης, Χαρέμι(80’ Καράνταης), Γεωργιάδης Νίκος, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης(90’ Αλκίδης), Ιορδανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *