Α.Ε. Αμπελοκήπων – Ορφέας Χωριστής 1-0: Ανοιχτό παιχνίδι χωρίς πίεση και άγχος βαθμών

Ένα από τα λίγα ματς που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο Κραχτίδη μεταξύ της Α.Ε. Αμπελοκήπων και του Ορφέα Χωριστής με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νικήτρια τελικά η ομάδα των Αμπελόκηπων με γκολ του αμυντικού μέσου Μπάμπη Βασιλειάδη στο 50’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, σε ματς με καλό θέαμα, αρκετές ευκαιρίες αλλά σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω και της βροχής που προηγήθηκε.

Με αυτή τη νίκη οι Αμπελόκηποι που με τον Βασίλη Σαρακασίδη στον πάγκο μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες ανέβηκαν στους 35 βαθμούς και την 7η θέση με 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες και 38-23 τέρματα, αφήνοντας τον Ορφέα στην 8η θέση με 32 βαθμούς και απολογισμό 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 10 ήττες με 30-26 τέρματα.

Να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο στο πάγκο του Ορφέα έκανε ο Λουκάς Αποστολίδης, ενώ πολύ ωραία κίνηση από την διοίκηση των Αμπελοκήπων να δώσει από ένα λουλούδι στις τρεις γυναίκες που σφύριξαν το παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Φόφη Νικολαϊδου με βοηθούς Γεωργία Δημητριάδου και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Λαζόγλου, Κυσσίδης Θανάσης(78’ Χασιλίδης), Κυσσίδης Κώστας, Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Βασιλειάδης Μπάμπης, Μουρατίδης Πολυχρόνης(90’ Τσάννης), Μίτρε(63’ Θεοδωρίδης), Τέλο(46’ Ηλιάδης), Καραγκιοζίδης(78’ Άλλα), Λουκοβίτης.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Λουκάς Αποστολίδης):

Τσακιρίδης, Κεσίδης, Παπαεμμανουήλ(65’ Καλλέργης), Παρασχίδης, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Κοντογιάννης(80’ Ιωσηφίδης), Καπουσούζης, Ζάχαρης(55’ Βουτσινάς), Αθανασίου Σάββας, Αθανασιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *