ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό

Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα στο γήπεδο Αρκαδικού, εκεί που ο τοπικός Κεραυνός φιλοξένησε τα Κουδούνια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που πατούσα καλύτερα στο παιχνίδι. Ο Αρκαδικός όσο περνούσε η ώρα ισορόπησε το παιχνίδι και στο 25’ ο 16χρονος Παπαδόπουλος έκανε καλή ενέργεια από αριστερά έσπασε την μπάλα στον Ουζούνη ο οποίος άνοιξε το σκορ για τον Αρκαδικό, σημειώνοντας το 5ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια ο Αρκαδικός πίεσε και στο 33’ ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε μια καλή κούρσα βγήκε μπροστά από τον Τιγκιρίδη έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αστέρα για το 2-0.

Στην συνέχεια τα Κουδούνια είχαν 2 καλές ευκαιρίες με τον Λέκοβιτς με τον Αθανασιάδη να είναι σε ετοιμότητα.

Ο Αρκαδικός πριν βγει το ημίχρονο είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία με τον Ουζούνη να τελειώσει το παιχνίδι, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός μπήκε καλύτερα και στο  55’ o Τόνδρι θα παίξει τον Ουζούνη ο οποίο βγήκε τετ α τετ με τον Τιγκιρίδη με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει σωτήρια.

Στο 65’ η μπάλα θα φτάσει στον ανανεωμένο Λέκοβιτς ο οποίο θα ζυγίσει, θα από τα 35 μέτρα στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αθανασιάδη, σκοράροντας ένα πανέμορφο τέρμα στην πρώην του ομάδα για το 2-1.

Στην συνέχεια τα Κουδούνια πίεσαν για την ισοφάριση με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης έχουν τα Κουδούνια

Από τον Αρκαδικό ξεχώρισαν οι:  Παπαδόπουλος, Ουζούνης, Μελίδης και Μωϋσιάδης, ενώ για τα Κουδούνια οι:  Λέκοβιτς, Βραμέντζαλης

Αρκαδικός : Αθανασιάδης, Παντελίδης, Μπόζιος, Παρασχόδης. Κοτζαγεωργίου, Βασιλειάδης, Ουζούνης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Μωϋσιάδης, Μελίδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκες: Τονδρι, Ζορμπίδης, Λαμπριανίδης, Βερούσι, Ζορμπίδης

Κουδούνια: Τιγκιρίδης, Κουγιουμτσίδης, Δημητριάδης, Γιαυριδης Βραμεντζαλης, Γιαριτζίδης, Βασιλειάδης Π., Μιχαηλίδης, Κωνσταντινίδης, Σαρηπαυλίδης, Λεκοβιτς

Στο δεύτεροςμέρος αγωνίστηκαν οι: Κονδυλίδης, Τσαρτσιταλίδης, Κουγιουμτσίδης

Διαιτητές : Γκαϊτατζής, Μπούλης, Τοπούζογλου

Σκόρερ: 25′ Ουζουνης,33′ Παπαδόπουλος /65′ Λεκοβιτς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *