Άρης Καλαμώνα – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 1-1: Επεισοδιακό παιχνίδι με γκολ ισοφάρισης στην εκπνοή για τους γηπεδούχους

Πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Κρώμνης στο ντέρμπι ουραγών μεταξύ Άρη Καλαμώνα και Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Έτσι η Καλλίφυτος παρέμεινε στην 13η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 18 ήττες με 13-62 τέρματα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και ο Καλαμώνας μια θέση πιο κάτω στη 14η με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 19 ήττες με 26-86 τέρματα έχοντας την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν αρχικά με τον Παρουτσή σουτ που έκοψε σωτήρια με προβολή ο Μιχαηλίδης, αλλά στο 5’ ο Παρουτσής έσπασε την μπάλα στον Παλατσίδη που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ και έγραψε το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο Καλαμώνας κυριάρχησε στο γήπεδο και είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μιχάλη Γεωργιάδη για να ισοφαρίσει το ματς χωρίς να τα καταφέρει.

Ο Τσαγγαλίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα και έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Χατζηγεωργιάδη με τον Καλαμώνα να πιέζει για την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 86’, ο Νίκος Παρασκευούδης διέκοψε το ματς λόγω εξύβρισης από φιλάθλους λίγο πριν το φινάλε και τελικά στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κυριάκο Μητρούση να κάνει το σουτ, η μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σίντου και να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Τάσο Μαρμαρίδη και Άρη Γκόντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Κοντογιάννης(58’ Σίντος), Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Μητρούσης Κ., Γεωργιάδης Μιχάλης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης, Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Κουτρουλάκης(35’ Σαχανίδης, 67’ Παπαδόπουλος Β.), Νεοφυτίδης, Ματσιώρης, Κυριακίδης, Μπαϊρακτάρι, Τσάκαλος, Παλατσίδης(90’ Ρεσουλάι), Κονδυλίδης, Τρελόπουλος Νίκος, Παρουτσής(64’ Γεωργιάδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *