Δόξα Βώλακα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 3-1: Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους που παραμένουν σε τροχιά τίτλου

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μεγάλη νίκη που την κρατάει σε τροχιά πρωταθλητισμού πέτυχε η ομάδα της Δόξας Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 3-1 τον ποιοτικό φέτος Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Στους 48 βαθμούς πλέον η Δόξα Βώλακα 4 στροφές πριν το τέλος με 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με 45-15 τέρματα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, σταθερά 3ος αλλά στο -6 από την κορυφή πλέον ο Άγιος Αθανάσιος με 44 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες με 39-18 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πρέσαραν ψηλά τον αντίπαλο, έκλεψαν μπάλες και ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια με τον Ντίνο Δράμπαλη μεγάλο πρωταγωνιστή που με δύο πανομοιότυπα σουτ στη δεξιά και αριστερή γωνία του Λαμπρινουδάκη στο 6’ και το 14’ κατάφεραν να προηγηθούν 2-0.

Ο νέος προπονητής του Αγίου Αθανάσιου Γιάννης Ιωαννίδης προχώρησε άμεσα σε δύο αλλαγές με τους Ζεκερίδη και Νίκο Παπαδόπουλο να δίνουν ενέργεια στην ομάδα που ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε σε κομβικό σημείο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να μειώσει το σκορ με σουτ του Ευκαρπίδη μέσα από την περιοχή και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο β’ μέρος ο Μέγας είχε την κατοχή της μπάλας, ο Βώλακας όμως μεσοαμυντικά ήταν πολύ καλά οργανωμένος καθόλου τυχαίο ότι έχει και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ήταν πολύ απειλητικός στην κόντρα επίθεση βρίσκοντας διαδρόμους από τους φιλοξενούμενους που έπρεπε να ρισκάρουν όντας πίσω στο σκορ.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο 66’ με τον Ηλία Σταμπουλή να παίξει έξοχα από δεξιά τον Μαρκόπουλο που μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ δοκάρι και στην εστία έγραψε το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Κωνσταντίνο Τσιακίρη και Γιώργο Χατζηνάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης(84’ Κάσσος), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης(65’ Μουζενίτοβ), Σταμπουλής Ηλίας(90’ Τολμαϊδης), Σέγκος(46’ Μαρκόπουλος).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου(27’ Ζεκερίδης), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς(84’ Ντόβας), Στεργιανός, Παναγιώτου Φόρης(27’ Παπαδόπουλος Νίκος), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Ευκαρπίδης, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί(68’ Κοντρόπουλος).

Δ. ΑΔ.

ΦΩΤΟ ΑΓΩΝΑ: ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *