Εθνικός Αστέρας Καλλίφυτου – Άρης Φωτολίβους 2-3: Αποφασιστικό βήμα παραμονής με γκολ στις καθυστερήσεις

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Καλλιφύτου με τον τοπικό Εθνικό Αστέρα να γνωρίζει οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Άρη Φωτολίβους με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για το τελικό 2-3.

Μια πολύ σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία που τους ανέβασε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 9 ήττες με 26-34 τέρματα, αντίθετα με την Καλλίφυτο που παραμένει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση προτελευταία με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 16 ήττες με 9-54 τέρματα και μακράν την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο 20 λεπτό είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν.

Στο 21’ ο Παρουτσής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Καταρντζής στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την άλλαξε πορεία και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Το Φωτολίβος έβγαλε αντίδραση μετά το 1-0 και στο 39’ με ωραίο μακρινό σουτ του Νίκου Γεωργιάδη έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και στο σκορ ημιχρόνου.

Ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι είχαμε και στο β’ μέρος της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα εκ’ νέου στο 51’ με τον Νεβεσκιώτη να κερδίζει πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ευσταθιάδης για το 1-2.

Η Καλλίφυτος συνέχισε να παίζει πολύ καλά και βρήκε την ισοφάριση στο 75’ με πλασέ του Στράτου Παρουτσή μέσα από την περιοχή.

Το παιχνίδι κρέμονταν σε μια κλωστή και φτάσαμε στο 94’ σε μια από τις τελευταίες φάσεις του ματς με τον Δημήτρη Γεωργιάδη να εκτελεί από μακριά από πλάγια καταπληκτικό φάουλ στο γάμα της εστίας και να γράφει το τελικό 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χορόζογλου Βασίλης με βοηθούς Αχθοφορίδη Χαράλαμπο και Σκριτζόβαλη Βασίλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Ματσιώρης, Μπαϊρακτάρι, Σεμπελίδης(82’ Γεωργαντζής), Δερμεδεσιώτης(46’ Νεοφυτίδης), Τσάκαλος, Παλατσίδης, Γεωργιάδης Γ.(82’ Σαχανίδης), Κουτρουλάκης(6’ Κονδυλίδης), Τρελλόπουλος Ν., Παρουτσής.

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Στοϊμενίδης, Καράνταης(85’ Χαρέμι), Γεωργιάδης Δημήτρης, Δεληγιώρογλου Θανάσης(90’ Αλκίδης), Μουλαδάκης, Ρουμελιώτης, Γεωργιάδης Νίκος, Κανταρτζής, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης(46’ Νεβεσκιώτης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *