Η καλύτερη ενδεκάδα της 1ης αγωνιστικής

Τελείωσε αισίως η πρώτη και βρεθήκαμε και πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο μετά από 6 μήνες, σε μια πρεμιέρα με υγειονομικά πρωτόκολλα. Εμείς μετά την επικοινωνία μας με τους προπονητές της Α’ ΕΠΣ, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας και σας παρουσιάζουμε την καλυτερη ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής.

Τσακίρης Μαρίνος (Κ. Βρύση):

Ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν στο παιχνίδι με την Χωριστή το Σάββατο το απόγευμα, έκανε 2-3 καθοριστικές απέκρουσεις χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Πέτρο Ράντο (Καλαμπάκι):

Στο παιχνίδι με τον Βώλακα έκανε ένα καλό ματς στο δεξιό άκρο της άμυνας, στην επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, την Α.Ε. Καλαμπακίου. Στο Σαββατιάτικο Ματς ήταν άριστος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και βοήθησε αρκετά την ΑΕΚ.

Διαμαντής Γαλάζιος (Κύργια)

Ναι ξέρουμε ότι η θέση του δεν είναι μπακ , αλλά στο παιχνίδι του Σαββάτου αγωνίστηκα ως αριστερό μπακ χαφ έχοντας όλη την μεριά δική του και πραγματικά είχε αρκετές προωθήσεις και ήταν ένα άριστο φουλ μπακ, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα του είναι για υψηλότερη κατηγορία, ενώ επιθετικά σκόραρε και ένα τέρμα, χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του.

Παλληκάρης (Πετρούσα):

Ήταν άριστος αμυντικά βοηθώντας αρκετά την ομάδα του ανασταλτικά και περιορίζοντας τους επιθετικούς των Κυργίων.

Χρήστος Αστερίου (Προσοτσάνης):

Έκανε ένα καλό παιχνίδι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Νευροκόπι, ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και έκανε όλο το παιχνίδι από πίσω για την ομάδα, καθώς είναι και καλός με την μπάλα στα πόδια.

Μίλτος Βασιλειάδης (Βώλακας):

Ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι με το Καλαμπάκι, ήταν ο παίκτης που έκανε όλο το παιχνίδι για την ομάδα και ταυτόχρονα είχε τον ρόλο του κόφτη, πολύ καλή εμφάνιση.

Καραγιαννίδης (Καστρινός):

Έκανε ένα καλό παιχνίδι με το Δοξάτο, ήταν ο παίκτης που προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για την ομάδα του και ταυτόχρονα να κάνει παιχνίδι.

Παναγιώτης Ζαγιάκου(Νέα Αμισό):

Έκανε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο με την Καλλίφυτο και περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του από τα πόδια. Επιθετικά στο δεύτερο μέρος σκόραρε δύο τέρματα και είχε γενικά μια καλή παρουσία.

Δημήτρης Ουζούνης(Αρκαδικός):

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κεραυνού έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα του Σάββα Σαββίδη και είναι θα λέγαμε το εργαλείο που έλειπε από την ομάδα ώστε να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες. Μαζί με τον Μελίδη και τον νεαρό Κώστα Παπαδόπουλο κάνανε μια άριστη επιθετική τριπλέτα.

Χρήστος Μπαντής (Νέα Αμισός):

Πραγματικά είναι ένα από τα ταλέντα του Δραμινού ποδοσφαίρου που αξίζουν να παίζουν σε υψηλότερο επίπεδο. Στο παιχνίδι του Σαββάτου έκανε ένα καλό παιχνίδι και ήταν πολύ κινητικός σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και επιθετικά σημείωσε και ένα όμορφο τέρμα.

Σίμος Μελίδης (Αρκαδικός):

Είναι ο αρχηγός του Αρκαδικού και ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Ακρίτα. Κάποιοι θα πουν τυχαίο όμως ο Μελίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στα δύσκολα χρόνια της ομάδας και πραγματικά φέτος θα είναι η χρονιά που θα πετύχει αρκετά με την φανέλα του Αρκαδικού. Καλή η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ακρίτα ανοίγοντας και κλείνοντας τον χορό των γκολ.

Αναλυτικά :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *