Α.Ε. Αμπελοκήπων – Δόξα Πετρούσας 1-1: Δίκαιη η ισοπαλία στο “Δημήτριος Κραχτίδης”

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο Δ. Κραχτίδης, εκεί που Αμπελόκηποι και Πετρούσα να τίθενται αντιμέτωποι, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο .

Με την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα της Πετρούσας μπήκε πιο δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες, μια με το φάουλ του Ξενίδη το οποίο κατέληξε άουτ και μια με την κεφαλιά του Κυριακίδη η οποία επίσης δε βρήκε στόχο.

Στο 7ο λεπτό όμως, ο Γάιδας με μια ωραία προωθημένη έβγαλε τετ-α-τετ τον Κυριακίδη, ο Λαζόγλου κατάφερε να αποκρούσει αλλά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κατσαβουνίδη, ο οποίος με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα η Αμπελόκηποι έκαναν την πρώτη τους τελική με ένα συρτό σουτ του Μίτρε, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Γιαζγκουλίδης.

Στο 14ο λεπτό ο Ξενίδης και πάλι με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να εκτιναχθεί και να διώξει σε κόρνερ ενώ μερικά λεπτά αργότερα, ο Κυριακίδης από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Στο 24ο λεπτό μια κεφαλιά του Βασιλειάδη κατέληξε αουτ, έπειτα από μια σέντρα του Τσερκέζου και τέσσερα λεπτά αργότερα οι Αμπελόκηποι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Λουκοβίτης έβγαλε μια σέντρα προς τον Καραγκιοζίδη, με τον δεύτερο να εκτελεί και να βρίσκει το κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση, με τους Λουκοβίτη και Μίτρε να απειλούν την εστία της Δόξας. Στο 60ο λεπτό ο Καραγκιοζίδης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσερκέζος και ευστόχησε για το 1-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να γυρίσει τούμπα το ματς, με το ξαφνικό σουτ του Λουκοβίτη να καταλήγει κόρνερ από την επέμβαση του Γιαζγκουλίδη. Στο 66′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγκιοζίδη, ο Βασιλειάδης αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Δόξα Πετρούσας αύξησε κατά πολύ την πίεση της, χάνοντας μια ευκαιρία με τον Κύρτση και τον Ξενίδη να είναι μόνιμος πρωταγωνιστής, με μεγαλύτερη ευκαιρία μια δυνατή εκτέλεση φάουλ, την οποία έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λαζόγλου. Τέλος, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ΑΕ Αμπελοκήπων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Διαιτητές: Αχθοφορίδης, Τοπούζογλου, Γεωργιάδου

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Ντίνος Τεξίζογλου): Λαζόγλου, Κυσσίδης Κ., Βασιλειάδης(72′ Βέις), Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Μποϊτσιος(46′ Ηλιάδης), Μουρατίδης(54′ Άλλα) Λουκοβίτης, Καραγκιοζίδης, Κυσσίδης Α(67′ Τέλο).

Δόξα Πετρούσας(Ηλίας Παντζαρίδης): Γιαζγκουλίδης, Ξενίδης, Κατσαβουνίδης, Παναγιώτογλου, Τουκμακτσής, Ντόμπρος, Κυριακίδης(81′ Βαβάτσης), Κοντογιάννης(70′ Ζεδαμάνης), Ουζούνης(70′ Κύρτσης), Καλλέργης(87′ Χατζησαββίδης), Γαϊδας.

Γιώργος Μουρατίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *