Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-1: Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Πολύ μεγάλη νίκη που την διατηρεί σε τροχιά υπεράσπισης του περσινού της τίτλου πέτυχε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-1 την πολύ ποιοτική ομάδα των Αμπελοκήπων που πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Βώλακας στην 2η θέση μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο στους 36 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με 34-11 τέρματα και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και οι Αμπελόκηποι έμειναν στην 8η θέση με 24 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες με 27-21 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ.

Αρχικά σε πάσα του Τέλο και δυνατό σουτ του Λουκοβίτη ο Παγκάκης έκανε σωτήρια επέμβαση και λίγο αργότερα ο Καραγκιοζίδης είχε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βώλακας προσπάθησε να απειλήσει τον πολύ σταθερό Λαζόγλου και βρήκε μια γκολάρα, ίσως ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς το ανάποδο ψαλίδι του Νίκου Στάικου που χωρίς να βλέπει εστία πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά το γκολ ο Βώλακας είχε νέα καλή ευκαιρία σε σουτ του Ηλία Σταμπουλή που η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο β’ μέρος το ματς δεν είχε τόσες πολλές φάσεις, όμως οι δύο αλλαγές των προπονητών έφεραν συγκινήσεις στο τέλος.

Στο 80’ έξοχη επίθεση από τους φιλοξενούμενους, ξεκινάει από Καραγκιοζίδη, ο Λουκοβίτης κάνει την τελική πάσα και ο Πολυχρόνης Μουρατίδης πλασάρει τον εξερχόμενο Παγκάκη κάνοντας το 1-1.

Άμεση απάντηση από τον Βώλακα 5 λεπτά μετά με τον Νίκο Στάικο να μπαίνει από αριστερά σουτ που διώχνει ο Λαζόγλου και στην επαναφορά ο Τσαμπάζης κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Μπάμπη Αλβανίδη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Στάικος Θανάσης, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(75’ Μαρκόπουλος), Δράμπαλης, Σέγκος(69’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας(89’ Τολμαϊδης), Στάικος Νίκος.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Λαζόγλου, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης(66’ Άλλα), Νικολαϊδης  Άρης, Τσερκέζος, Μίτρε, Τέλο, Κυσσίδης Θανάσης, Λουκοβίτης, Καραγκιοζίδης, Βέις(60’ Μουρατίδης Πολυχρόνης).

Δ. Α.

πηγή φ΄ώτο: ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *