Άρης Καλαμώνα – Ορφέας Χωριστής 1-4: Επανήλθε στις νίκες με ανατροπή στο σκορ απέναντι σε πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο

Επιστροφή στις νίκες για τον Ορφέα Χωριστής που κέρδισε με σκορ 1-4 μέσα στον Καλαμώνα τον νεανικό Άρη που για μια ακόμη φορά έκανε καλή εμφάνιση και τον αδικεί η έκταση του σκορ.

Ο Ορφέας βέβαια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια φτάνοντας τους 31 βαθμούς σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Προσοτσάνη έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες με 27-16 τέρματα.

Από την άλλη ο Καλαμώνας έμεινε τελευταίος με 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 15 ήττες με 19-67 τέρματα και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 10’ με τον Κοτζαμάνη να πιέζει ψηλά, να κλέβει την μπάλα και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία στο ματς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Κοτζαμάνη λίγο αργότερα από εκτέλεση κόρνερ να κάνουν το 2-0 με τον Κιουμουρτζή να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Η Χωριστή άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της και αφού ισοφάρισε με σουτ του Θέμη Αθανασιάδη έξω από την περιοχή στο 40’ σε 1-1(οι γηπεδούχοι ζήτησαν χέρι στο ξεκίνημα της προσπάθειας του), στο 45+3 με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς τον Θέμη Αθανασιάδη κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 1-0 ακυρώθηκε γκολ της Χωριστής του Αθανασίου για οφσάιντ και στο 1-1 ο Γιάννης Κυριακίδης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 όταν πέρασε και τον Κιουμουρτζή αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια βρήκε το εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο β’ μέρος ο Ορφέας ήταν καλύτερος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα όπως στο πρώτο μέρος και βρήκε άλλα δύο γκολ με τον Θέμη Αθανασιάδη που έκανε χατ – τρικ στο 76’ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 90’ με τον Αθανασίου με συρτό σουτ από πλάγια.

Άτυχος και πάλι ο εξαιρετικός Καλαμώνας στο 90+ με διπλή χαμένη ευκαιρία και σουτ του Μουρατίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Γκόντε Άρης και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Σίντος, Μητρούσης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης(46’ Κοντογιάννης), Μουρατίδης, Γεωργιάδης Μιχάλης(82’ Λαπαρίδης), Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης, Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής Κώστας, Κεσίδης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης(46’ Μανωλεσάκης), Παπαδόπουλος Σάββας, Ζάχαρης(75’ Δούμας), Αθανασίου, Καπουσούζης, Κοντογιάννης(82’ Καλλέργης), Βουτσινάς(75’ Ιωσηφίδης), Αθανασιάδης Θέμης(82’ Αθανασιάδης Κ).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *