Δόξα Πετρούσας – Ορφέας Χωριστής 1-1: Έχασε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή

Μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Προσοτσάνη στην πρώτη θέση έχασε η Δόξα Πετρούσας μένοντας στο 1-1 στο γήπεδο της με αντίπαλο τον αξιόμαχο αν και αδιάφορο βαθμολογικά Ορφέα Χωριστής.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 8’ με τον Καλλέργη να παίζει το ένα – δύο με τον Γάιδα και τον τελευταίο με ωραίο σουτ να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση και στο 26’ ο Βουτσινάς έκανε ωραίο τρίπλα και σουτ στην απέναντι γωνία του Λαζόγλου κάνοντας το 1-1.

Στο β’ μέρος η Πετρούσα είχε τον έλεγχο του ματς, πήρε την κατοχή της μπάλας και έγινε πιο επιθετική με την είσοδο Δροσίδη – Ουζούνη – Αυγητίδη – Μιχαλάκη και Κύρτση.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα τις έδινε την νίκη στις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με δύο πολύ καλές στιγμές με τον Ουζούνη και μια με τον Δροσίδη.

Η Χωριστή δεν απείλησε στο β’ μέρος αλλά κατάφερε να κράτησε μέχρι το τέλος το ισόπαλο 1-1, ακριβώς το ίδιο σκορ με το ματς του πρώτου αγώνα στη Χωριστή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Γιορδαμλής, Ντόμπρος, Σιδηρόπουλος, Κυριακίδης, Γάιδας, Αντωνιάδης, Καλλέργης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Ουζούνης, Δροσίδης, Αυγητίδης, Μιχαλάκης, Κύρτσης.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Δεληγιώρογλου, Τσοχαταρίδης, Παπαεμμανουήλ, Κεσίδης Χρήστος, Τζιρίτης, Μανωλεσάκης, Αμανατίδης, Κάππας, Αμαραντίδης, Βουτσινάς, Γαλάζιος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Κεσίδης Παντελής, Τόσιογλου, Φανέλης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *