Δόξα Πετρούσας – Εθν. Αστέρας Καλλιφύτου 2-0: Ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος και κέρδισε δίκαια

Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Δόξα Πετρούσας χθες κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον αξιόμαχο για ένα ακόμη παιχνίδι Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Η Πετρούσα με αυτή την νίκη ανέβηκε στους 23 βαθμούς παραμένοντας στην 9η θέση έχοντας σε 17 αγώνες 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες με 29-28 τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν προτελευταίοι στη βαθμολογία με 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 15 ήττες με 7-51 τέρματα και πάντα την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Πετρούσα από την αρχή του ματς είχε την κατοχή της μπάλας, στο πρώτο μέρος όμως βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Καλλίφυτο που ήταν αρκετά συμπαγής με τις δύο να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Άλλη εικόνα στο β’ μέρος με την Πετρούσα να μπαίνει πολύ δυνατά να έχει ένα καλό σουτ του Θόδωρου Καλλέργη ελάχιστα άουτ και να βρίσκει το γκολ από στατική φάση στο 55’.

Εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Ξενίδης και με υπέροχη κεφαλιά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Θόδωρος Καλλέργης έγραψε το 1-0.

Κυριάρχησε από εκεί και πέρα η Πετρούσα, η Καλλίφυτος έχοντας και την απουσία του Παρουτσή δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά και φτάσαμε στο 77’ με τον Γάιδα να κάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλέκος Παρασκευούδης με βοηθούς Χάρη Θαμνίδη και Κώστα Μπαρούμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Γιαζγκουλίδης, Ξενίδης, Κατσαβουνίδης Π., Παναγιώτογλου, Τουκμακτσής(89’ Γιαγκούλας), Ντόμπρος, Κυριακίδης Σταύρος(75’ Βαβάτσης), Κοντογιάννης(89’ Καύκας), Ουζούνης(58’ Γεωργιάδης), Καλλέργης(75’ Κύρτσης), Γάιδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Κυριακίδης Δ., Μπαϊρακτάρι, Σεμπελίδης, Κύρκος, Τσάκαλος, Κονδυλίδης, Νεοφυτίδης, Σαχανίδης, Τρελλόπουλος, Παλατσίδης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *