Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 2-0: Κράτησε την πρωτιά και εξασφάλισε την σωτηρία

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι είχαμε στον Άγιο Αθανάσιο με την γηπεδούχο ομάδα να βρίσκει τελικά δύο γκολ προς το φινάλε της αναμέτρησης και ουσιαστικά να εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία και να είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέιαουτ.

Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με δύο ομάδες που τους αρέσει να πιέζουν ψηλά και να έχουν την μπάλα στα πόδια τους.

Στο πρώτο μέρος ο Άγιος Αθανάσιος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κούρτογλου και τον Δημήτρη Τουμαντζίδη με το σκορ να μένει στο 0-0.

Στο β’ μέρος το ματς συνέχισε να είναι αμφίρροπο με το Νευροκόπι να έχει από την δική του μεριά δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Κιοσέογλου Δημήτρη και Σέγκο Θανάση.

Ο Άγιος Αθανάσιος είχε και μια αποβολή του προπονητή της ομάδας Κώστα Πεληκπασίδη με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία του σε φάση που ζητάει ο Άγιος Αθανάσιος πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Βασιλειάδη.

Το ματς φαινόταν ότι κυλάει για 0-0 που θα ήταν και το πιο δίκαιο σκορ, στο 87’ όμως μια λάθος εκτίμηση του αμυντικού Μαυρόπουλου για τους φιλοξενούμενους έφερε σε θέση βολής τον Μπαμπασαλί που με πλασέ μέσα από την περιοχή τρύπησε τα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Άγιο Αθανάσιο.

Οι γηπεδούχοι που συνεχίζουν μόνο με νίκες στα πλέιαουτ βρήκαν και 2ο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Κούρτογλου με ατομική προσπάθεια και σουτ και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα του Ακρίτα Αλεξίου.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Κουβαλάκη Παναγιώτη, Θαμνίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Κώστας Πεληκπασίδης):

Πριονίδης, Δημητριάδης, Μουρζίδης, Καραγιαννίδης, Ιωαννίδης, Ζεκερίδης, Μπαμπασαλί, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Τουμαντζίδης Ανέστης, Βασιλειάδης, Κούρτογλου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Άλλα, Σκάρογλου, Ζαπουνίδης.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ(Λευτέρης Ροδίτης):

Αλεξίου, Χατζηλαζαρίδης, Αμπατζίδης, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Τσενεκλίδης, Ζυρινίδης, Μπάτζιος, Ζάντζας, Σέγκος, Τσακίρης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κιοσέογλου και Τολμαϊδης.

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *