Καλύτερη 11αδα της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Πάμε όπως κάθε εβδομάδα έχοντας πλήρη εικόνα των αγώνων μέσα από τα στιγμιότυπα να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής πάντα μέσα από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα και με την σύμφωνη γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα 7 γήπεδα.

ΠΑΓΚΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ(Δόξα Βώλακα):

Επανήλθε κάτω από τα γκολπόστ και βοήθησε με την εμπειρία και την σιγουριά που αποπνέει κάτω από δοκάρια στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του επί των ποιοτικών Αμπελοκήπων.

Στο 0-0 κάνει πολύ δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Λουκοβίτη και στις καθυστερήσεις οριακά με έξοδο του προλαβαίνει τον Κώστα Κυσσίδη να μη πλασάρει και σκοράρει.

2: ΖΥΡΙΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ(Πανδραμαϊκός):

Από τις αποκαλύψεις του φετινού Πανδραμαϊκού ο νεαρός δεξιός μπακ ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι στο νικηφόρο 3-1 της ομάδας του επί του Άρη Μικροχωρίου.

3: ΞΕΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από την σταθερή αξία της Πετρούσας στο αριστερό άκρο της άμυνας, βοήθησε πολύ και επιθετικά στο νικηφόρο 2-0 επί της Καλλιφύτου και από δική του σέντρα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Θόδωρος Καλλέργης άνοιξε το σκορ.

4: ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ήταν ο παίκτης που με πολύ ωραίο στοπάρισμα και συρτό σουτ άνοιξε το σκορ στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του μέσα στο Φωτολίβος.

Χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, ξεκίνησε στόπερ λόγω απουσίας Κλόγκιρι, έδωσε λύσεις σκοράροντας αγωνιζόμενος και στο κέντρο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μαυροβασίλη.

5: ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Έγραψε στο σπουδαίο «βιογραφικό» του άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στο μεγάλο διπλό της ομάδας του μέσα στη Νέα Αμισό με 2-1.

Ήταν παντού για να κόβει επιθέσεις και μη ξεχνάμε ότι από δική του πανέξυπνη ψηλή σέντρα σκόραρε ο Παύλος Παυλίδης το 2-1.

6: ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Πολύ έμπειρος και ικανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε από τον τραυματισμό του και με την εμφάνιση του στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του στον Ξηροπόταμο έκανε να μη φανεί το σημαντικό κενό του τραυματία Στεργιανού.

7: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΜΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Το καλύτερο του παιχνίδι στη νέα του ομάδα με τρία γκολ και μέσα σε όλες τις φάσεις και σε παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν αποδείχθηκε το 4-1 μέσα στον Καλαμώνα μια και μέχρι το 40’ και πριν σκοράρει δύο φορές ο Αθανασιάδης οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0.

8: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Ένας από τους καλύτερους της ομάδας του στο νικηφόρο 3-1 επί του Άρη Μικροχωρίου με πολλά τρεξίματα και ένα υπέροχο τελείωμα στο 1-0 στο 10’ της αναμέτρησης.

9: ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 2-1 μέσα στην πρωτοπόρο Νέα Αμισό, κάνοντας την ασίστ με κεφαλιά στο 0-1 και έχοντας σε όλο το 90λεπτό πολύ καλή παρουσία.

10: ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς και όχι μόνο(αξίζει να το δείτε στην τηλεόραση στην εκπομπή της Δευτέρας Γκολ και Θέαμα από το Star Βορείου Ελλάδος) με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι και παρότι οι ποιοτικοί Αμπελόκηποι ισοφάρισαν σε 1-1, πάλι από τα δικά του πόδια ξεκινάει στο 85’ το 2-1, με το σουτ να αποκρούει ο Λαζόγλου και στην επαναφορά ο συμπαίκτης του ο Τσαμπάζης να κάνει το 2-1.

11: ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ασταμάτητος, έχω την αίσθηση ότι δεν σταμάτησε να τρέχει σε κανένα σημείο του νικηφόρο 2-0 της ομάδας του μέσα στο Φωτολίβος. Εξαιρετικό πρωτάθλημα από τον δεξιό εξτρέμ.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *