Α.Ε. Κ. Βρύσης – Προσοτσάνη Γ.Σ. 0-3: Παρέμεινε στην κορυφή η Προσοτσάνη | Φιλότιμη η προσπάθεια των γηπεδούχων

Την Νίκη με 0-3 πέτυχε η Προσοτσάνη στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Α.Ε. Κ. Βρύσης, σε ένα ωραίο παιχνίδι που οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι όμως τους έλειπε για ένα ακόμη παιχνίδι η ουσία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοιρασμένο το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Προσοτσάνη όσο περνούσε η ώρα να ανεβάζει απόδοση και στο 24’ ο Τόπι θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του Φώτη Χατζηκυριάκου.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Αβράμη με την σημαία του βοηθού να είναι σηκωμένη με το 0-1 να παραμένει.

Στην συνέχεια η Προσοτσάνη θα χάσει σπουδαίες ευκαιρίες με Τόπι, Ματζιάρη και Λυκίδη, για να φτάσουμε στο 33’ όταν ο Τσακμακίδης θα σουτάρει ο Τσακίρης θα αποκρούσει με τα πόδια ενστικτωδώς στρώνοντας την μπάλα στον Ματζιάρη που θα πλασάρει για το 0-2.

Λίγο πριν το τέλος το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Λυκίδη με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Κ. Βρύση παρουσιάστηκε βελτιωμένοι κοιτώντας στα μάτια την Προσοτσάνη, όμως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα κυρίως στην επίθεση.

Έτσι, στο β’ μέρος η Κ. Βρύση έχασε 3 καλές ευκαιρίες με Αβράμη Β., Κοουμπάκη και Αβράμη Π.

Στο 70’ η Προσοτσάνη θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ματζιάρης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Τσακίρης θα αποκρούσει με τον εξτρεμ της Προσοτσάνης να ξανά σουτάρει με τον Τσακίρη να αποκρούει και πάλι με την μπάλα να στρώνεται στον Τσακίρη στέλνοντας την άουτ.

Για να φτάσουμε στο 74’ όταν ο Τσακμακίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Κ. Βρύσης και με πλασέ έκανε το 0-3 για την ομάδα του το όποιο και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ρηγούλης, Σκριτζόβαλης, Γεωργιάδου

Α.Ε. Κ. Βρύση: Τσακίρης, Κόττας Γ., Αβράμης Π., Δάφτσιος Χ., Κεφαλάς, Δάφτσιος Ν., Αβράμης Β., Βοσκοπούλη, Κουμπάκης, Λάμπρου, Βουγόγιας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δάφτσιος Αθ., Βασιλειάδης, Μπούτιος, Κόττας Ν., Σκριτζόβαλης

Προσοτσάνη Γ.Σ. : Αβραάμ, ΚαλαΪτζίδης, Καλαϊτζής, Μεένικιώτης, Αστερίου, Καρακάσης, Ματζιάρης, Ρούσσος, Λυκίδης, Τσακμακίδης, Τόπι.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ευκαρπίδης, Πετρίδης, Τσακμακίδης Αρης

Γράφει: Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *