Λευκή ισοπαλία στα ντέρμπι της αγωνιστικής και αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή: Ήττες για Νευροκόπι, Δοξάτο και Αλιστράτη στη μάχη της παραμονής

Με την 25η αγωνιστική Μεγάλη Τετάρτη συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας με αμφίρροπα παιχνίδια και ουσιαστικά χωρίς να ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα ούτε στην κορυφή ούτε στη μάχη της παραμονής.

Συνολικά σημειώθηκαν 20 τέρματα, ενώ είχαμε μόλις μια νίκη γηπεδούχου ομάδας, 4 διπλά και δύο ισοπαλίες στα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής με την κατάσταση στην κορυφή να παραμένει αναλλοίωτη.

Στο μεγάλο ντέρμπι στην Προσοτσάνη έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0 σε δίκαιο αποτέλεσμα με πολύ λίγες τελικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και την Προσοτσάνη να ολοκληρώνει με 10 παίκτες το ματς λόγω αποβολής του Αστερίου με 2η κίτρινη κάρτα.

Το ίδιο σκορ είχαμε και στην Πετρούσα μεταξύ της τοπικής Δόξας και της συνονόματης του Βώλακα με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καρπιτσάρη με 2η κίτρινη κάρτα.

Στη μάχη  της παραμονής έχασαν και οι τρεις ομάδες που δίνουν την μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Ακρίτας αν και προηγήθηκε στο γήπεδο του 1-0 της Νέας Αμισού με αυτογκόλ του Βραμέντζαλη, από τον ίδιο παίκτη δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, για να γίνει με αυτογκόλ και το 1-2 αμέσως μετά.

Ο Ακρίτας προσπάθησε αλλά δέχθηκε άλλα δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης από τους Φερσιζίδη και Κερεμίδη για το τελικό 1-4.

Τα ευχάριστα για τον Ακρίτα ήρθαν από το ματς του Δοξάτου στο γήπεδο της Φτελιάς, με τους γηπεδούχους να κάνουν κάκιστη εμφάνιση και να χάνουν 2-0 από τον Άρη Καλαμώνα που πήρε τη νίκη με γκολ του Βέις και του Θόδωρου Αλμανίδη, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ήττα και για την 3η ομάδα που διατηρεί αμυδρές ελπίδες παραμονής τον Μακεδονικό Αλιστράτης που έχασε 3-0 στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου από την Α.Ε. Καλαμπακίου με τρία γκολ μετά το 75’ λεπτό με τους Πέτρο, Αγγελόπουλο και Ποιμενίδη.

Κερδισμένη από τις ομάδες που είναι χαμηλά στη βαθμολογία η ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου που πέρασε με 0-4 από την έδρα της Καλή Βρύσης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Μιχάλη Ασλανίδη και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Φουρουντζής με καθαρό χατ – τρικ στο β’ μέρος.

Τέλος στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου αν και ισοφαρίστηκε δύο φορές, κέρδισε 3-2 τους Αμπελόκηπους.

Δύο γκολ ο Ανέστης Τουμαντζίδης για τους νικητές και ένα ο Μπαμπασαλί, Μίτρε και Κυσσίδης Κώστας τα γκολ των γηπεδούχων.

Θυμίζουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου.

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1–4

Σκόρερ: (αυτ) Βραμέντζαλης,/ 39′ Βραμέντζαλης, 44′ (αυτ) Αμπατζίδης , 90+1 Φερσιζίδης, Κεραμιδάς

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2–3

Σκόρερ: 7′ Μίτρε, 81′ Κυσσίδης Κ. / 4′-89′ Τουματζίδης , 65′ Μπαμπασαλί

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 0–0 

Σκόρερ:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 0–2

Σκόρερ: 41′ Βέη, 83′ Αλμανίδης Θ.

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 0–4

Σκόρερ: 1′ Aσλανίδης, Φουρουτζής

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ 3–0

Σκόρερ: 68′ Πέτρο, 70′ Αγγελόπουλος , 81′ Ποιμενίδης

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0–0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *