Μακεδονικός Αλιστράτης – Α.Ε. Καλή Βρύσης 2-0: Δίκαιη επικράτηση και συνεχίζει να ελπίζει

Μια ακόμη νίκη σημείωσε ο Μακεδονικός Αλιστράτης που άργησε αλλά βρήκε τα πατήματα του και δείχνει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια με σκορ 2-0 την ουραγό αλλά αξιόμαχη σε όλα τα ματς Α.Ε. Καλή Βρύσης και πλέον με 13 βαθμούς και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από Δοξάτο και Νευροκόπι συνεχίζουν να ελπίζουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο πριν από ένα μήνα, να προλάβουν ακόμη και το τρένο της παραμονής.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι πρέπει να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού όπως προαναφέραμε η Αλιστράτη ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια.

Μπήκε δυνατά από το πρώτο μέρος και απείλησε αρκετές φορές με Κεραμυδά, Πολυζώνη και τον αρχηγό της Μανώλη Κοκοτσάκη που είχε και την πιο μεγάλη ευκαιρία στο 0-0 του πρώτου μέρους, όταν από έξοχο τακουνάκι του Υψηλού βρέθηκε τέτατετ με τον Τότκα, το πλασέ που έκανε όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της Καλή Βρύσης.

Δύο πολύ καλές στιγμές είχε και η Καλή Βρύση στο πρώτο μέρος με γύρισμα παράλληλο του Αβράμη Βασίλη που δεν πρόλαβε ο Λάμπρου και την πιο μεγάλη ευκαιρία σε κοντινό σουτ του Λάμπρου που εκπληκτικά με το ένα χέρι απομάκρυνε σε κόρνερ ο Δεληγιώρογλου.

Στο β’ μέρος η Αλιστράτη έγινε ακόμη πιο πιεστική και με την είσοδο του Αντωνιάδη που βοήθησε πολύ και στο 70’ με κοντινό συρτό σουτ του Κεραμυδά κατάφερε να ανοίξει το σκορ και 4 λεπτά μετά ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με κοντινό σουτ του Υψηλού μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Θεοφανίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Στέργιο Ανδρέογλου και Ελένη Ιορδανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου, Θεοφανίδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Κεραμυδάς(85’ Φουδούλης), Ζορμπίδης, Πολυζώνης(46’ Αντωνιάδης Θ.), Υψηλός, Κοκοτσάκης(89’ Γιάντσιος Χρήστος).

Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ(Γιώργος Ζιώγας):

Τότκας, Κεφαλάς, Αβράμης Πέτρος, Δάφτσιος Θανάσης, Λάμπρου(89’ Σκριτζόβαλης), Βουγόγιας, Δάφτσιος Νίκος, Βοσκοπούλι, Αβράμης Βασίλης, Ουζούνης, Μπούτιος Ευθύμης(60’ Κόττας Νεκτάριος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *