Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-3: Με σφραγίδα Τζιβανάκη το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει κυπέλλου που θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο η ομάδα του Καλαμπακίου πέρασε θριαμβευτικά με τρία γκολ στο β’ μέρος από την πάντα υπολογίσιμη και πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Πετρούσας.

Έτσι το Καλαμπάκι έφτασε τους 38 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Δόξα Πετρούσας υποχώρησε στην 10η θέση με 29 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Σε καμία περίπτωση η εξέλιξη του πρώτου μέρους δεν προμήνυε το τελικό 0-3 στην αναμέτρηση.

Ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, αρκετά κλειστό με λίγες καλές στιγμές, καλύτερη για την Πετρούσα ένα σουτ του Καλλέργη άουτ και καλύτερη για το Καλαμπάκι επίσης ένα σουτ του Καπτέλι στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο β’ μέρος όμως το Καλαμπάκι στην πρώτη του προσπάθεια στην αντίπαλη εστία στο 53’ βρήκε το γκολ με τον Λευτέρη Τζιβανάκη με κεφαλιά να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα Μιχαηλίδη και να γράφει το 0-1.

Η Πετρούσα πίεσε, πέτυχε γκολ με τον Καλλέργη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Παναγιώτου, πιο αποτελεσματικοί όμως οι φιλοξενούμενοι στο 61’ από κλέψιμο του Προκοπίου που πίεσε ψηλά τον Κατσαβουνίδη, η μπάλα στρώθηκε στον Λευτέρη Τζιβανάκη που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Ο τερματοφύλακας του Καλαμπακίου Τάφα αντικαταστάθηκε στο 75’ για χτύπημα στο γόνατο, αλλά και ο Κελετζής έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε φάουλ του Καλλέργη και έτσι φτάσαμε στο 90’ με τον Μάρκο Καπτέλι στην κόντρα να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και να διαμορφώνει το τελικό 0-3 και να αφιερώσουν τη νίκη τους στον προπονητή τους Λάζαρο Μουρατίδη που είχε την ονομαστική του εορτή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημόπουλος Κώστας με βοηθούς Τρυφωνίδη Αβραάμ και Θεοδωρίδη Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Τζάρτζαλος, Κοκοτσάκης Νίκος(65’ Χατζησαββίδης), Ντόμπρος, Παναγιώτου Φόρης, Κατσαβουνίδης, Γάιδας, Αντωνιάδης.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Τάφα(75’ λ.τ. Κελετζής), Πέτρο, Καλατζίδης, Δεμενελούδης, Παναγιώτογλου(62’ Διαμαντί), Καρράς, Παστραφίδης(62’ Ρετζέπ), Αγγελόπουλος, Τζιβανάκης(62’ Ελευθεριάδης), Καπτέλι, Χιντζίδης(46’ Προκοπίου).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *