Κ. Βρύση – Φωτολίβος 4-2: Νίκη για την Κ. Βρύση σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος

Στην Κ. Βρύση η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Φωτολίβος σε ένα παιχνίδι που ενδιέφερε αρκετά και τις δύο ομάδες για τους δικούς τις λόγους. Οι δύο ομάδες είχανε από ένα ημίχρονο με το Φωτολίβος να αδικεί αυτό το 4-2 και για ένα ακόμη παιχνίδι να έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κ. Βρύση μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή του Σεμπελίδη μετά από κόρνερ του Λάμπρου για το 1-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Κωνσταντινίδη και Αβράμη με το 0-1 να παραμένει.

Όσο περνούσε η ώρα το Φωτολίβος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 21’ ο Κανταρτζής έκανε το 1-1, ένα λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα πάλι με κεφαλιά είχε απομακρύνει πάνω από την γραμμή ο Παλτσίδης την μπάλα.

Στην συνέχεια το Φωτολίβος ήταν αυτό που είχε σπουδαίες ευκαιρίες με Ρουμελιώτη, Μπλιαζάκη και Βεζύρη, στο 40 όμως η Κ. Βρύση βρήκε δίχτυα με τον Λάμπρου για το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Φωτολίβος ήταν καλύτερο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Βεζύρη Ρουμελιώτη και Μπλιαζάκη και στο 73 ο Χατζίδης έκανε το σουτ από τα 40 μέτρα για το 2-2.

Στην συνέχεια η Κ. Βρύση έκανε το 3-2 με τον Παλτσίδη μετά από ωραία ενέργεια του Αβράμη και στο 90’ ο Μπεζηργιάννης έκανε το 4-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Κ. Βρύση ξεχώρισαν οι: Σεμπελίδης, Αβράμης και ο Βασιλειάδης, ενώ για το Φωτολίβος ξεχώρισαν οι: Κανταερτζής, Χατζίδης και Ρουμελιώτης.

Κ. Βρύση (Δ. Βασιλειάδης): Τσακίρης, Κόττας, Μπούτιος, Δάφτσιος Χ., Παλτσίδης, Σεμπελίδης, Αβράμης, Δάφτσιος Αθ., Κωνσταντινίδης(70’ Μπεζηργιάννης), Λάμπρου, Βασιλέιάδης .

Φωτολίβος (Σαρακασίδης): Κούρτιδης, Πολυζώης,Ιωσηφίδης(73’ Καραγιαννίδης), Σαββίδης(46’ Χατζησαββίδης),Κανταρτζής, Κοκοτσάκης, Σούλα(46’ Μακράκης), Μπλιαζάκης, Ρουμελιώτης, Χατζίδης, Βεζυρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *