Μ.Α. Ξηροποτάμου – Άρης Καλαμώνα 3-1: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με υπογραφή ΑλέξανδρουΠάνου

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μ.Α. Ξηροποτάμου με καταπληκτική εμφάνιση του αρχηγού της ομάδος Αλέξανδρού Πάνου και του νεαρού Κιόρογλου που πέτυχαν τα σημερινά γκολ του Μέγα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες προς το τέλος της αναμέτρησης να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την νίκη τους.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Καλαμώνας και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μουρατίδη και Κοτζαμάνη χωρίς να ανησυχούν τον Ζιάκα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και στο 11’ θα χάσουν σπουδαία ευκαιρίες όταν ο Κιόρογλου έβγαλε την σέντρα ο Μαλλόσι βγήκε τετ α τετ πλάσαρε με τον Βογιατζόγλου να αποκρούει σωτήρια.

Στο 16’ η μπάλα θα φτάσει στον Πάνο που θα δει εκτός θέσεις τον Βογιατζόγλου που θα τον κρεμάσει από τα 35 μέτρα για το 1-0 του Μέγα. Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος προσπάθησε να βρει και δεύτερο τέρμα, για να φτάσουμε στο 37’ όταν ο Κοτζαμάνης θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει τον Ζιάκα για να φέρει το ματς στα ίσια και να κάνει το 1-1 για τον Καλαμώνα.

Στο 44’ ο Κιόρογλου θα κάνει μια ωραία ενέργεια από αριστερά θα πατήσει περιοχή και από την κλειστεί γωνία του Βογιατζόγλου θα κάνει το 2-1 για τον Ξηροπόταμο το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Καλαμώνας προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Άντζα και Γεωργιάδη. Στο 57’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν σπουδαία ευκαιρία με τον Μαλλόσι που πλάσαρε από την μικρή περιοχή με τον Σταυρόπουλο να σώζει πάνω από την γραμμή.

Για να φτάσουμε στο 61’ όταν η μπάλα θα φτάσει στον Αλέξανδρο Πάνο που θα τριπλάρει δύο παίκτες θα πλασάρει υποδειγματικά για να κάνει το τελικό 3-1.

Από εκεί και πέρα ο Ξηροπόταμος έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το αποτέλεσμα.

Από τον Ξηροπόταμο ξεχώρησαν οι: Πάνος, Κιόρογλου, Μαλλόσι και Φλέγγας, ενώ για τους φιλοξενούμενους Κιόρογλου, Σταυρόπουλος, Γεωργιάδης και Κυριακίδης.

Διαιτητές: Ραβίκαλης, Νικολαϊδου, Καλοσίδης

Μ.Α. Ξηροποτάμου (Σαμαράς Γ.): Ζιάκας, Πάππος, Κιόρογλου, Τσιάρας, Δερμεντζής, Κελεσίδης(82’ Χαρίσκος), Φλέγγας(82’ Δημίου), Μαλλόσι(63’ Άρμεν), Καλαϊδόπουλος(63’ Μουχτάρης Γ.), Πάνος, Μελικίδης(88’ Κούνιος).

Άρης Καλαμώνα (Θεοδόσης Ταβλαρίδης): Βογιατζόγλου, Σίντος(53’ Μητρούσης), Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Σταυρόπουλος, Γεωργιάδης, Μουρατίδης(70’ Συλλογίδης), Κυριακίδης, Ελευθεριάδης(57’ Πουλιούδης), Χατζηγεωργιάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *