Δόξα Βώλακα – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 4-2: ΛΙΟΝΤΑΡΙ ο Βώλακας με ανατροπή και δύο γκολ στο φινάλε έπιασε κορυφή

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την 3η συνεχόμενη νίκη του στα πλέιοφ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία πέτυχε σήμερα η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με ανατροπή και δύο γκολ στο φινάλε την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με σκορ 4-2.

Αυτή την φορά οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές με ήλιο και αρκετή ζέστη και φυσικά καμία σχέση με την χθεσινή καταρρακτώδη βροχή που έφερε και την αναβολή του ματς για σήμερα.

Πραγματικό ΛΙΟΝΤΑΡΙ αυτή η ομάδα αρνείται να κάνει γκέλα και πλέον καλείται στις 11/6 μια και την Κυριακή έχει ρεπό, στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ να κερδίσει στον Πετεινό Ξάνθης την τοπική ομάδα και να γράψει για μια ακόμη φορά φέτος ιστορία ανεβαίνοντας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος ο Βώλακας όπως αναμενόταν μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας την κατοχή της μπάλας και έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς σε προώθηση του δεξιού μπάκ Κασσού και σουτ που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Σοφούλης με γροθιές.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο ματς στο 16’ όπου σε μια άτυχη στιγμή όπου συγκρούστηκαν μαζί στον αέρα Μποσκοψίου και Δράμπαλης, η μπάλα στρώθηκε στον φορ των φιλοξενούμενων Κομισόπουλο που πρόλαβε την έξοδο του Παγκάκη και «πάγωσε» το γήπεδο κάνοντας το 0-1.

Ανακάτεψε την «τράπουλα» ο Λευτέρης Ροδίτης και έγινε η ανατροπή πριν το φινάλε του πρώτου μέρους

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Βώλακας άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο και φυσικά πήρε τις βοήθειες που έπρεπε από τον πάγκο με τον Λευτέρη Ροδίτη να αλλάζει συνεχώς θέσεις τους παίκτες του, μπερδεύοντας τον αντίπαλο στα μαρκαρίσματα και ανοίγοντας διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.

Η ισοφάριση ήρθε στο 38’ με κόρνερ του Ντίνου Δράμπαλη, σύγχυση στην άμυνα και κοντινό σουτ του Ηλία Μουζενίτοβ.

Ο Βώλακας δεν αρκέστηκε στο 1-1 και στο 42’ από εξαιρετική σέντρα του Ηλία Σταμπουλή που λίγα λεπτά πριν από δεξιά πέρασε αριστερά στα εξτρέμ, το πρόσωπο του αγώνα ο Νίκος Στάικος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Στο β’ μέρος ο Βώλακας ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι αλλά δεν το τελείωσε στις τρεις σπουδαίες ευκαιρίες που είχε με καλύτερη ένα σουτ του Γιάννη Σίγγου από κοντά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η μπάλα «τιμωρεί» και το γήπεδο πάγωσε και πάλι στο 83΄ με τον Γιώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-2.

Η ψυχή και η παλικαριά του Βώλακα όμως μέτρησε και πάλι.

Η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο 87’ ο Γιάννης Σίγγος κυνήγησε μια μακρινή μπαλιά, έβγαλε ωραία σέντρα και ο Νίκος Στάικος πήρε μια κεφαλιά όσο χρειαζόταν για να οδηγήσει την μπάλα στα δίχτυα του Σοφούλη και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς φτάσαμε στο 3-2.

Όλα τελείωσαν ένα λεπτό μετά με τον καταπληκτικό για ένα ακόμη ματς Ντίνο Δράμπαλη με ασύλληπτο σουτ από πλάγια να γράφει το τελικό 4-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Φιλιππίδης με βοηθούς Κατσαντούρα – Κωτσόπουλου όλοι του συνδέσμου Έβρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Κασσός(89’ Δράμπαλης Γιώργος), Μαρκόπουλος(67’ Μαλίκης), Μποσκοψίου, Άρμεν Προκόπης, Δράμπαλης Ντίνος, Σίγγος Γιάννης, Καρπιτσάρης(74’ Άρμεν Αλέξανδρος), Στάικος Νίκος, Μουζενίτοβ(67’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Ηλίας(74’ Σταμπουλής Θανάσης)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ:

Σοφούλης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Κάρλος, Λεοντίδης(71’ Σαπαλίδης), Σίνης, Κούτας, Τρούπκος(88’ Μαστάθης), Κατσαούνης, Κομισόπουλος(54’ Μπακογιάννης), Κρικέλας, Γιώτης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *