Η καλύτερη 11αδα της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε Κυριακή αυτή την ώρα και έχοντας πλήρη εικόνα από τα στιγμιότυπα των 7 αγώνων της Α’ κατηγορίας για την 12η αγωνιστική και μιλώντας φυσικά και με τους συνεργάτες μας που ήταν στα γήπεδα, πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα με την υποσημείωση πάντα επειδή το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, η επιλογή των παικτών γίνεται από τις ομάδες που κέρδισαν ή έφεραν ισοπαλία και είχα θετικό αποτέλεσμα γιατί όπως έχουμε ξαναπεί κορυφαίος και ήττα για την ομάδα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα με την ταπεινή μας κρίση.

1: ΤΟΤΚΑΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Εξαιρετικό παιχνίδι στο νικηφόρο 3-2 της ομάδας του εκτός έδρας με τον Άρη Φωτολίβους.

Καταπληκτικές επεμβάσεις σε τέτατετ με Ευσταθιάδη, Γεωργιάδη Δημήτρη, Ιωαννίδη Μίλτο, είχε πολύ μεγάλη συμβολή στη νίκη της ομάδας του.

2: ΠΑΠΠΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Η περσινή πολύ καλή του παρουσία έχει συνέχεια για τον νεαρό δυναμικό δεξιό μπακ που απέναντι σε πολύ δύσκολους και ποιοτικούς αντιπάλους ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά, ενώ βοήθησε και με τις προωθήσεις του την ανάπτυξη της ομάδας του στο τελικό 1-1 με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους.

3: ΔΙΑΜΑΝΤΙ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον σταθερότατο αριστερό ακραίο του Καλαμπακίου στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.

Η επιλογή μας περισσότερο τον επιβραβεύει όχι τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο για το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα είναι σταθερά στους διακριθέντες με πολύ καλή απόδοση.

4: ΦΕΡΣΙΖΙΔΗΣ Π.(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Πάρα πολύ καλό ματς από τον παίκτη της Νέας Αμισού στο ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι με τον Άγιο Αθανάσιο.

Δίνει πολλές λύσεις στον προπονητή του μια και ξεκίνησε ως αριστερός μπακ αναχαιτίζοντας τις επιθέσεις του πολύ ποιοτικού Μέγα στα άκρα και μετά την αποβολή του Βραμέντζαλη στο 44’ γύρισε ως κεντρικός αμυντικός στο πλευρό του Τζάρτζαλου όπου και πάλι ήταν εξαιρετικός.

5: ΚΑΖΑΚΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Πολύ καλά παιχνίδια από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό τον τελευταίο μήνα και σε αυτό το ματς το νικηφόρο 3-2 της ομάδας του επί του Φωτολίβους έκανε καλή εμφάνιση με σωστές τοποθετήσεις βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

6: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Ο αρχηγός του Ορφέα έκανε εξαιρετικό ματς, δέσποσε στο χώρο του κέντρου και έδωσε την ώθηση με δικό του γκολ προβολή να ισοφαρίσει η Χωριστή και να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα της Πετρούσας με σκορ 3-2.

7: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Σταθερή αξία σε όλα τα παιχνίδια των Αμπελοκήπων. Παίζει παντού, δεξιά και αριστερά και δημιουργεί πονοκεφάλους σε οποιαδήποτε άμυνα, μέσα σε όλες τις φάσεις και με δική του έξυπνη κεφαλιά η ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1 τον Ξηροπόταμο.

8: ΛΑΜΠΡΟΥ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Κορυφαίος του γηπέδου. Πάντα σε καίριες θέσεις, σκόραρε δύο φορές στο 1-3 της ομάδας του στο δημοτικό στάδιο επί του Πανδραμαϊκου και στο φινάλε του ματς όταν χρειάστηκε από φορ έγινε για 15 λεπτά και αριστερός μπακ και τα πήγε περίφημα.

9: ΣΤΑΙΚΟΣ Ν.(Δόξα Βώλακα):

Νίκη και ξανά στην κορυφή ο Βώλακας με το Νίκο Στάικο για μια ακόμη φορά να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας 3 γκολ στο νικηφόρο 6-0 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

10: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ Γ.(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Για ένα ακόμη ματς απλά απολαυστικός αν και ξεκάθαρα κουρασμένος και καταπονημένος στο τελευταίο 15λεπτό από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και το πρόβλημα τραυματισμού από αντιμετωπίζει.

Το γκολ της ισοφάρισης στο 27’ από τα δικά του «μαγικά» πόδια με την εκτέλεση κόρνερ και το αυτογκόλ με αδιάκοπο τρέξιμο βοηθώντας και αμυντικά στο μεγάλο ντέρμπι και το ισόπαλο 1-1 με τη Νέα Αμισό.

11: ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Απέδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πόσο ικανός και έμπειρος φορ είναι.

Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του έχανε 1-0 από την Πετρούσα και κάνει κεφαλιά πάσα ασίστ στον Αραμπατζή για το 1-1 στο 61’ και δύο λεπτά μετά με υποδειγματικό τρόπο τελειώνει επίθεση της ομάδας του και δίνει προβάδισμα 1

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *