Άρης Φωτολίβους – Άρης Μικροχωρίου 2-3: Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους με αποτελεσματικότητα και κορυφαίο τον τερματοφύλακα Τότκα

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο γήπεδο Μεγαλοκάμπου ο Άρης Μικροχωρίου κερδίζοντας τον τυπικά γηπεδούχο Άρη Φωτολίβους με σκορ 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι που έγραψαν ιστορία την Τετάρτη εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στους 14 βαθμούς με απολογισμό  4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, αφήνοντας τον Άρη Φωτολίβους μια θέση πιο πίσω στους 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν στον πάγκο τον προπονητή τους Γιάννη Ιωαννίδη που είναι σε σεμινάριο προπονητικής στο Ηράκλειο και την ομάδα κοουτσάρισε ο βοηθός του Παύλος Παυλίδης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τους γηπεδούχους με κοντινό σουτ του Χαρέμι στο 2’ να ανοίγουν το σκορ και στο 13’ οι φιλοξενούμενοι με εκτέλεση φάουλ του Τόπι και κεφαλιά του Ματσίνη να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με τον Τότκα να κατεβάζει τα ρολά και στο 1-0 σε τέτατετ με τον Ιωαννίδη και στο 1-1 σε σημαντικές ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι με Γεωργιάδη Δημήτρη και Ευσταθιάδη.

Το ίδιο σκηνικό και στο β’ μέρος, το Φωτολίβος τις ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι με έξυπνη τακτική να χτυπούν στην κόντρα και να σκοράρουν δύο φορές με ωραίο σουτ του Κωνσταντίνου Δαφνάκη στο 56’ για το 1-2 και ψηλοκρεμαστό σουτ του Μύγα στο 85’.

Το Φωτολίβος μείωσε με ωραίο σουτ του Ρουμελιώτη από κοντά για το 2-3 αλλά δεν υπήρχε χρόνος να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Παρασκευούδης Αλέκος με βοηθούς Κορμούλη Θεοφάνη και Θαμνίδη Χάρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Χατζηπουργάνης(90’ Αλκίδης), Στοϊμενίδης, Ευσταθιάδης(44’ Ιορδανίδης), Δεληγιώρογλου Θανάσης, Γεωργιάδης Νίκος, Χαρέμι(89’ Σύρτας), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης(90’ Κοντογιάννης), Κανταρτζής, Ρουμελιώτης.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Παύλος Παυλίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Βαβάτσης, Ματσίνης(46’ Μπουμπέκης), Καζάκης(78’ Πεντεζίδης), Κοσκερίδης(64’ Μπραζιώτης), Γεωργιάδης(78’ Κουμπρόγλου), Τόπι, Βασιλειάδης, Τουμαντζίδης Ανέστης(69’ Μύγας), Δαφνάκης Κωνσταντίνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *