Μακεδονικός Αλιστράτης – Ορφέας Χωριστής 0-3

Την 3η της νίκη σε 5 αγώνες σημείωσε η ομάδα του Ορφέα Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 0-3 στην Αλιστράτη τον τοπικό Μακεδονικό που έμεινε ουραγός στη βαθμολογία με 5 ήττες σε 5 αγώνες.

Πάντως το τελικό σκορ ξεγελά, μια και η νίκη του αήττητου μέχρι τώρα Ορφέα δεν ήταν και τόσο εύκολη με το σκορ να ανοίγει στο 68’ από πέναλτι και τους γηπεδούχους να ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε οφσάιντ.

Από την στιγμή που ο Ορφέας πέτυχε το γκολ, λογικό ήταν ο Μακεδονικός να ανεβάσει τις γραμμές του στο γήπεδο και έτσι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο στο τελευταίο 10λεπτό του ματς να πετύχουν άλλα δύο γκολ και να φτάσουν στο τελικό 0-3.

Ο Ορφέας είχε κάθετο δοκάρι στο ξεκίνημα του ματς από σέντρα του Παπαεμμανουήλ και σουτ εν κινήσει του Μερτζανάκη, ενώ ο Μακεδονικός είχε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς στο 63’ με το σκορ στο 0-0 σε κεφαλιά πάσα γύρισμα του Πασχάλη Γιάντσιου δεν πρόλαβε από κοντά να κάνει την προβολή και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Χατζηπουργάνης.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 67’ ο Βουτσινάς πτώση μέσα στην περιοχή, πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Κουμπρόγλου και γράφει το 0-1.

Στο 75’ έσπασε ωραία ο Αθανασίου την μπάλα στον Κουμπρόγλου και αυτός θα κάνει το 0-2.

Στο 82’ Σε λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Αντωνιάδη που έφυγε η μπάλα από τα χέρια ο Αμανατίδης από κοντά θα κάνει το 0-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Δημόπουλο Κώστα και Μαρμαρίδη Τάσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Κώστας Καραμπατζάκης):

Αντωνιάδης Ν., Αντωνιάδης Θ., Γιάντσιος Χρήστος, Γιάντσιος Πασχάλης, Χατζηπουργάνης, Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Δούρλιος, Αρβανίτης(7’ Μουχτάρης Γιώργος), Ζορμπίδης, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Υψηλός και Λέσι.

Ορφέας Χωριστής(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Τζιρίτης, Αραμπατζής, Αμανατίδης, Βουτσινάς, Μερτζανάκης, Κουμπρόγλου, Αθανασίου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μελισσίδης, Ψυχράμης, Καλλέργης, Κεσίδης, Κοτολλάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *