Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας : Το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής και το Pre game

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται ο θεσμός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 17:00

Στα ματς του Σαββάτου δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο παιχνίδι, με πιο ενδιαφέρον αυτό ανάμεσα στο Δοξάτο και την Κ.Βρύση με τις δύο ομάδες να έρχονται απο νίκη απέναντι σε Καλλίφυτο και Καστρινό αντίστοιχα, με την ομάδα του Μενοικίου να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση και να πηγαίνει χωρίς άγχος στο Δοξάτο.

Το Φωτολίβος παίζει μόνο για την νίκη απέναντι στην Μικρόπολη καθώς σε ένα όμιλο που θα έπρεπε να είναι το μεγάλο φαβορί και να κάνει καλό σερί νικών, αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες. Απο την άλλη η Μικρόπολη την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό και αυτό θα είναι το δεύτερο ουσιαστικό παιχνίδι αυτή την σεζόν μετά το 0-3 απο την Αλιστράτη.

Ένα άλλο δυνατο ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Βώλακα και την Αλιστράτη που θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο του Νικοτσάρα λόγω επανασποράς του γηπέδου του Βώλακα. Η Δόξα προέρχεται απο άνετη νίκη απέναντι στο Προάστειο και η Αλιστράτη απο σημμαντική ισοπαλία απέναντι στο Φωτολίβος.

Στην Γραμμένη ο τοπικός Μεγας θα φιλοξενήσει τον Ακρίτα Ν. Κρώμνης με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμολογική ανάσα και ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Ο Ακρίτας προέρχεται απο ρεπό ενώ η Γραμμένη απο ήττα απο τον Ξηροπόταμο με 5-2, όμως έδειξε σε κάποια σημεία οτι είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στον Καλαμώνα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ξηροπόταμο σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ψάχνουν την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει δύο νίκες και σχεδόν εξασφαλισμένη την συμμετοχή στην επόμενη φάση. Η ομάδα του κ. Ζεκερίδη έχει τους παίκτες για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και σίγουρα θα είναι απο τους διεκδικητές του τίτλου στην Β’ ΕΠΣ, άμα αναλογιστή κανείς ότι κοίταξε στα μάτια το Καλαμπάκι την περασμένη αγωνιστική.

Στο βοηθητικό γήπεδο Δράμας ο Καστρινός θα φιλοξενήσει την Αδριανή με μόνο στόχο την νίκη ώστε να μπορέσει να βάλει βάσεις για την πρόκριση μετά την ισοπαλία απο την Καλλίφυτο και την ήττα απο την Κ.Βρύση ενώ ήταν και μπροστά στο σκορ.

Πάμε τώρα στα παιχνίδια την Κυριακής εκεί που έχει πραγματικά 4ης πολύ δυνατές αναμέτρησες, αρχικά οι Αμπελόκηποι θα φιλοξενήσουν τον Κεραυνό Αρκαδικό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, όμως τους βολεύει και η ισοπαλία καθώς ο Αρκαδικός έχει 4 βαθμούς και ψάχνει 1 βαθμό στα επόμενα δύο ματς απέναντι σε Αμπελόκηπους και Χωριστή για να είναι άνετη και απο την άλλη οι Αμπελόκηποι έχουν άλλα 3 παιχνίδια και είδη 3 βαθμούς.

Μεγάλο παιχνίδι και στο Νευροκόπι εκεί που ο τοπικός Ακρίτας θα φιλοξενήσει την Προσοτσάνη στο τελευταίο χαρτί της ομάδας του Στράτου Κονταξή για πρόκριση στην επόμενη φάση μετά απο τις ήττες απο τον Άγιος Αθανάσιο και Μικροχώρι. Απο την άλλη η Προσοτσάνη έκανε το ρεπό της την περασμένη εβδομάδα και βλέπει το παιχνίδι με το Νευροκόπι και αυτή σαν τελικό πριν το μεγάλο παιχνίδι Προσοτσάνη – Πετρούσα.

Η Πετρούσα τώρα, θα φιλοξενήσει το πολύ ανταγωνιστικό Μικροχώρι που και φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικό και έτοιμο για να πρωταγωνιστήσει στην Β’ ΕΠΣ και ψάχνει ταυτόχρονα και την διάκριση μέσα απο το κύπελλο. Έτσι, η Πετρούσα που ψάχνεται για βαθμούς θα φιλοξενήσει το Μικροχώρι που έδειξε μέχρι στιγμής ότι κοιτάει στα μάτια και τους μεγάλος του Δραμινού ποδοσφαίρου και είναι μια αξιόλογη ομάδα με καλό προπονητή.

Τέλος, άλλο ένα γειτονικό ντέρμπι για την Νέα Αμισό αυτή την φορά απέναντι στον Αστέρα Κουδουνίων που ακόμα ψάχνει τα πατήματα του καθώς τώρα η ομάδα άρχισε να στήνεται. Απο την άλλη πλευρά η Νέα Αμισός θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει στην διοργάνωση απο ένα τόσο δύσκολο όμιλο.

Σάββατο 25/09/2021 ώρα 17:00

Φωτολίβος – Μικρόπολη

Βώλακας – Αλιστρατή

Γραμμενη – Ακρίτα Ν. Κρώμνης

Καλαμώνας – Ξηροπόταμος

Καστρινός – Αδριανή

Δοξάτου – Κ.Βρύση

Κυριακή 26/09/2021 ώρα 17:00

Ν. Αμισό – Κουδούνια

Αμπελόκηποι – Αρκαδικός

Κ.Νευροκόπι – Προσοτσάνη

Πετρούσα – Μικροχώρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *