Η καλύτερη 11αδα της 6ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

Μια ακόμη αγωνιστική πάμε να δούμε από τις ομάδες που είχαν θετικό αποτέλεσμα τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την άποψη και εκτίμηση των συνεργατών μας που βρέθηκαν στα γήπεδα:

1: ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Έκανε καταπληκτική χρονιά πέρσι και δείχνει και φέτος ότι η ομάδα του μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Ο λόγος για τον νεαρό Τσαγγαλίδη που είχε πολύ μεγάλη συμβολή στη πρώτη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του πρωτοπόρου μέχρι την διεξαγωγή αυτής της αγωνιστικής Αγίου Αθανασίου κατεβάζοντας τα ρολά όποτε χρειάστηκε.

2: ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ(Δόξα Πετρούσας):

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε ο νεαρός δεξιός μπακ της Πετρούσας στο νικηφόρο 3-0 μέσα στην Προσοτσάνη. Από δικές του ασίστ τα δύο από τα τρία γκολ, πολλά ανεβάσματα από δεξιά και αλάνθαστος ανασταλτικά.

3: ΛΟΥΚΟΒΙΤΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική βάζοντας τις βάσεις για το 2-0 της ομάδας του απέναντι στο αξιόμαχο Φωτολίβος. Έπαιξε με επιτυχία και στις δύο πλευρές και παίρνει άξια μια θέση στην καλύτερη 11αδα μας.

4: ΜΠΟΣΚΟΨΙΟΥ(Δόξα Βώλακα):

Ηγετική φυσιογνωμία για τους πρωταθλητές, κυριάρχησε στο χώρο δράσης του μη επιτρέποντας στην πολύ ποιοτική Νέα Αμισό να σκοράρει στο ματς βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο 1-0 και να πιάσει κορυφή.

5: ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός και φέτος παίζει με πολύ μεγαλύτερο αέρα απ’ ότι πέρσι. Άριστος μαζί με τον Γιορδαμλή δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς της Προσοτσάνης να βρούν λύσεις και να απειλήσουν την εστία του Λαζόγλου.

6: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Το «μηχανάκι» του Βώλακα, παντού μέσα στο γήπεδο, έβαλε την σφραγίδα κυνηγώντας μια χαμένη μπαλιά και σκοράροντας το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι στο ματς με τη Νέα Αμισό.

7: ΑθΑΝΑΣΙΟΥ(Ορφέας Χωριστής):

Στο 0-0 η ομάδα του στο ημίχρονο με τον Ξηροπόταμο, αν και τραυματίας έσφηξε τα δόντια μπήκε στο β’ μέρος και μαζί με τον Βουτσινά έδωσε άλλη επιθετική ποιότητα στην ομάδα του έχοντας και την ασίστ στο 2-0 μια και έγινε μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ.

8: ΒΑΒΑΤΣΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Η αποκάλυψη του φετινού Μικροχωρίου με τον Γιάννη Ιωαννίδη να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και ο νεαρός να τον δικαιώνει με εξαιρετικές εμφανίσεις σαν 8αρι. Από τους καλύτερους της ομάδας του στο 2-2 με το ποιοτικό Καλαμπάκι.

9: ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Ξέσπασε ο πολύπειρος φορ του Πανδραμαϊκού και σκόραρε 3 φορές έχοντας συμμετοχή σε όλες τις φάσεις της ομάδας του στο νικηφόρο 2-7 μέσα στο νεανικό Καλαμώνα.

10: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Στην επιστροφή του στο Καλαμπάκι ήταν από τους κορυφαίους στο 2-2 με το Μικροχώρι πετυχαίνοντας με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ το 0-1 και δίνοντας αρκετές λύσεις στην ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

11: ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Ξεκινήσαμε με Καλλίφυτο θα κλείσουμε με τον ίδιο τρόπο για την ομάδα που έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής με σκόρερ τον Τρελλόπουλο που για ένα ακόμη ματς με την ποιότητα και την εμπειρία του ξεχώρισε με την απόδοση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *