ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 3 –1: Σημαντική νίκη για Καλλίφυτο | Άτυχο το Νευροκόπι

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο στο Δημήτριος Σιόβας της Καλλιφύτου εκεί που ο τοπικός Εθνικός Αστέρας φιλοξένησε τον Ακρίτα Κ. Νευροκόπιου κερδίζοντας τον με σκορ 3-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Νευροκόπι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα λεπτά χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Σωτηρόπουλο, Γαλόπουλο.

Στην συνέχεια η Καλλίφυτος ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με Παρουτσή, Φουρουτζή με το 0-0 να παραμένει.

Στο 19’ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν οι φιλοξενούμενοι το σκορ όταν ο Σέγγος εκτέλεσε το φάουλ και από πλεονεκτική θέση ο Τολμαϊδης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 28’ Καλλίφυτος διαμαρτύρεται για ένα χέρι στην άμυνα του Νευροκοπίου με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 30’ η Καλλίφυτος θα κερδίσει το φάουλ ο Χαραλαμπίδης θα εκτελέσει στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Φερσιζίδης κάνοντας το 1-0 για την Καλλίφυτο.

Στο 38’ ωραίο φάουλ του Μπάτζιου για την ομάδα του Τάκη Στάμογλου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Νευροκόπι μπήκε καλύτερα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αρχικά στο 47’ ο Τολμαϊδης θα σουτάρει εντός περιοχής η μπάλα θα βρει στα σώματα. Στο 53’ ωραίο φάουλ του Σέγκου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα εξω.

Στο 54’ νέα ευκαιρία για το Νευροκόπι όταν μετά από κόρνερ του Σωτηρόπουλου ο Κεσόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Όσο  περνούσε η ώρα η Καλίφυτος ισορρόπησε και στο 57’ ο Παρουτσής θα κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 63’ ωραία κούρσα από δεξιά του Ηλιόπουλου θα βγάλει την σέντρα και ο Παρουτσής μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 84’ ωραίος συνδυασμός των παικτών της Καλλιφύτου η μπάλα θα φτάσει στον Παρουτσή που θα σπάσει την μπάλα στον Ασλανίδη κάνοντας το 3-0 για την Καλλίφυτο.

Στο 90’+3’ το Νευροκόπι θα μειώσει το σκορ με τον Αμπατζίδη όταν έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το τελικό 3-1.

Από την Καλλίφυτο ξεχώρισαν οι: Φουρουτζής, Ηλιόπουλος και Ταχτσόγλου, ενώ για το Νευροκόπι ξεχώρισαν οι: Σέγγος Α., Σωτηρόπουλος και Τολμαϊδης.

Καλλίφυτος (Θωμάς Ματρακούκας): Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Σαχανίδης, Παρουτσής, Χαραλαμπίδης, Ταχτσόγλου, Ηλιόπουλος, Φερσιζίδης, Ουρσούζης, Μαντάς, Φουρουτζής .

Αγωνίστηκαν και οι: Ασλανίδης, Κεσίδης.

Νευροκόπι(Στάμογλου): Αλεξίου, Τολμαϊδης, Σεγκος Κ, Ζυρινίδης, Τσενεκλίδης, Σωτηρόπουλος, Σέγκος Α., Χατζηλαζαρίδης, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Γαλόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Αμπατζίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *