Δόξα Βώλακα – Α.Ο. Χανιώτη 0-2: Κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά έχασε την πρόκριση η δραμινή ομάδα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η Δόξα Βώλακα παρά την ήττα με σκορ 0-2 από την έμπειρη ομάδα του Α.Ο. Χανιώτη και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος.

Η δραμινή ομάδα παρά τις βασικότατες απουσίες των τιμωρημένων Πέτρου Μποσκοψίου και Δημήτρη Μαρκόπουλου, καθώς και του τραυματία Σάκη Σταμπουλή και του στρατευμένου Μαλίκη, κοίταξε στα μάτια έναν ικανότατο αντίπαλο με πολύ υψηλό μπάτζετ που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με τον Βώλακα να δέχεται το 0-1 από πολύ αυστηρό έως ανύπαρκτο πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους και ενώ στο 10′ είχε την μεγαλύτερη φάση του πρώτου 45λεπτου με το δοκάρι σε σουτ του Κασσού μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν ένα γρήγορο 2ο γκολ στο β’ μέρος και η κατάσταση να γίνει ακόμη πιο δυσκολη για τον Βώλακα που και πάλι είχε τις ευκαιρίες του να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς, το σουτ του Γιάννη Σίγγου όμως έφυγε ελάχιστα άουτ και το καταπληκτικό φάουλ του Στάικου έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Γκάρας.

Φάσεις αγώνα 

Στο 1′ σέντρα του Αθανασιάδη κεφαλιά γυριστή του Τοπούζη δύσκολα ο Παγκάκης με το ένα χέρι διώχνει την μπάλα.

Στο 10′ πάσα του Σταμπουλή Ηλία σουτ δυνατό του Κασσού στο δοκάρι και απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 26′ φάση διαρκείας στην εστία του Χανιώτη πτώση του Σταμπουλή Ηλία από μαρκάρισμα του Γκάρα παίζεται λέει ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 41′ ωραία ατομική προσπάθεια του Κουτσικοβαγγέλη μπαίνει στην περιοχή και πέφτει από μαρκάρισμα του Προκόπη Άρμεν παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων πέναλτι δίνει ο ρέφερι. Το εκτελεί ο Τοπούζης και γράφει το 0-1.

Στο 43′ κλέψιμο της μπάλας από τον Αθανασιάδη πάσα στον Καραγιάννη σουτ σωτήρια παρέμβαση του Παγκάκη με το ένα χέρι διώχνει την μπάλα. 

Στο 51′ από προσπάθεια του Μουστάκα και γύρισμα στην περιοχή από κοντά ο Θωμαϊδης θα κάνει το 0-2.

Στο 57′ καλή προσπάθεια του Σίγγου και σουτ ελάχιστα άουτ.

Στο 80′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάικου καταπληκτική επέμβαση του Γκάρα σε κόρνερ.

Στο 81′ από κοντά ο Καραγιάννης το σουτ σωτήρια επέμβαση του Παγκάκη

Στο 92′ σέντρα του Αναγνώστη σουτ του Κουτσιούδη άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: ΤΙΚΟΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΒΟΗΘΟΙ:ΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

ΦΑΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ:ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Βώλακα(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Κάσσος Κώστας, Καρπιτσάρης, Άρμεν Πολυχρόνης, Στάικος Νίκος, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Κώστας, Μουζενίτοβ Ηλίας, Σταμπουλής Ηλίας(73′ Δεμερτζής), Τσαμπάζης(73′ Άρμεν Αλέξανδρος)..

Α.Ο. Χανιώτης(Παναγιώτης Διλμπέρης):

Γκάρας, Πάγιος, Αναγνώστης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Καραγιάννης, Κουτσικοβαγγέλης, Αθανασιάδης(75′ Τσακιρίδης), Θωμαϊδης(75′ Μιχαηλίδης), Μουστάκας(62′ Τσιμιλάλης), Τοπούζης(87′ Κουτσιούδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *