Ξηροπόταμος – Νέα Αμισός 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Λυκίδη ξεκίνησαν νικηφόρα οι γηπεδούχοι

Με το δεξί μπήκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου στην διαδικασία των πλέιοφ κερδίζοντας 2-0 την αξιόλογη ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Με το δεδομένο ότι οι δύο ομάδες ξεκινούσαν με 0 βαθμούς αυτή την διαδικασία, αυτή η νίκη δίνει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν σε μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ο Ξηροπόταμος ήταν καλύτερος στο πρώτο 20 λεπτό, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Τανούσι και μόλις στο 7’ με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς τον Λυκίδη κατάφερε να προηγηθεί 1-0 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο β’ μέρος η Νέα Αμισός πήρε τα ηνία του ματς, πίεσε τον αντίπαλο και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πούλα που πήρε πάσα από σέντρα του Παπακωνσταντίνου αλλά σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση.

Ο Ξηροπόταμος στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου μέρους έπαιξε άμυνα, στο φινάλε όμως χτύπησε στην κόντρα και πάλι με τον Λυκίδη που κέρδισε μια μονομαχία από τον Βραμέντζαλη και με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Μπουλή Αναστάσιο και Αλβανίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Αντώνης Παπάζης):

Ζιάκας, Κελεσίδης, Πολυχρονίδης, Τουκμακτσής, Τσιάρας, Καρασαββίδης, Τανούσι, Μήτρου, Πάνος, Λυκίδης, Καμίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Υψηλός, Λουκάς, Κιοσσές και Πάππος.

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Γκαμότσος, Καταρτζής, Βραμέντζαλης, Καλλιονίδης, Μπαϊρακτάρι, Ζαγιάκου, Πούλας, Μουχτάρης, Αθανασιάδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μπιαζάκης, Θεοδοσιάδης, Καρακασίδης, Βιζυηνός και Κερεμίδης.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *