Καλύτερη 11αδα της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε εβδομάδα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής στο καθιερωμένο μας ραντεβού για την καλύτερη 11αδα της 20ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την άποψη των στενών μας συνεργατών που ήταν στα 7 γήπεδα της Α’ κατηγορίας παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις.

Πιο αναλυτικά:

1: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής): Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ορφέας έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο ανήκει στον Κιουμουρτζή που σε ένα μέτριο έως κακό πρώτο μέρος για την ομάδα του ήταν αυτός που με τις σωτήριες επεμβάσεις του στις ευκαιρίες Παναγιώτου και Αντωνιάδη κράτησε το μηδέν για ένα ακόμη παιχνίδι.

2: ΠΑΠΠΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):Σε πολύ καλό φεγγάρι ο νεαρός έπαιξε εξαιρετικά στη δεξιά πλευρά βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά την ομάδα του να φτάσει το νικηφόρο 2-0 απέναντι στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

3: ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(Ορφέας Χωριστής): Ότι είπαμε για την άμυνα του Ορφέα και τον Κιουμουρτζή, πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν για τον αριστερό μπακ της ομάδας που για ένα ακόμη ματς ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση για την ομάδα του.

4: ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Βασικό όπλο του Μακεδονικού στα τελευταία πολύ καλά παιχνίδια είναι η άριστη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και ο κεντρικός αμυντικός Πασχάλης Γιάντσιος για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός με την απόδοση του και βοήθησε τα μέγιστα για το νικηφόρο 2-0 απέναντι στην Καλλίφυτο.

5: ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(Δόξα Πετρούσας): Όπως διαπιστώνετε τα 3/5 της άμυνας μας σήμερα είναι από το ντέρμπι της Πετρούσας με τον Ορφέα Χωριστής. Δεν θα μπορούσε να μην έχει θέση σε αυτό το σχήμα ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας που τα πήγε περίφημα απέναντι σε ένα από τα καλύτερα φορ της κατηγορίας τον Δούμπλατζη που τον περιόρισε αισθητά μαζί με τον Τζάρτζαλο.

6: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων): Είχε κάνει πολύ καλό ματς και με την Προσοτσάνη, τώρα όμως δικαιωματικά παίρνει φανέλα βασικού στην αρχική μας 11αδα έχοντας κάνει το 2-1 με πέναλτι για την ομάδα του στο ματς με την Καλή Βρύση και ισοφαρίζοντας με πολύ ωραία κεφαλιά σε 2-2, συμβάλλοντας έτσι για την ολική ανατροπή και τη νίκη με 3-2.

7: ΜΑΤΖΙΑΡΗΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνης): Επανήλθε από τον τραυματισμό του ο 16χρονος περσινή αποκάλυψη της χρονιάς για τους πρωταθλητές, βρίσκει ρυθμό και έκανε εξαιρετικό ματς με δύο ασίστ και ένα πολύ ωραίο τελείωμα και γκολ από την πάσα τακουνάκι του Κώστα Τσακμακίδη στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του απέναντι στο Δοξάτο.

8: ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ(Δόξα Βώλακα): Από τους καλύτερους σε απόδοση φέτος παίκτες του Βώλακα ο κεντρικός μέσος της ομάδας, με πολλά τρεξίματα στο νικηφόρο 1-0 με τον Καλαμώνα, μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

9: ΠΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου): Σημαντική νίκη για τον Μέγα το νικηφόρο 2-0 απέναντι στο Νευροκόπι και ο Πάνος για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός με πολύ καλή σέντρα στο 1-0 του Χάρη Καρασαββίδη και φυσικά ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε ο ίδιος με καταπληκτική προσποίηση(αξίζει να το δείτε στα στιγμιότυπα του αγώνα) κάνοντας το 2-0.

10: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου): Το πρόσωπο του ματς, ίσως και της αγωνιστικής ο εξαιρετικά ποιοτικός κεντρικός μέσος του Μέγα.

Μεγάλη νίκη 3-1 με το Καλαμπάκι με τον Παπαζώτο να κάνει εξαιρετική κάθετη πάσα με το εξωτερικό φάλτσο στον Νίκο Παπαδόπουλο για το 1-0 και να είναι ο παίκτης που διαμόρφωσε και το 2-0 με πολύ ωραίο και δύσκολο τελείωμα στο 51’ από κόρνερ του Νίκου Παπαδόπουλου και πάσα κεφαλιά του Μιχάλη Κωνσταντινίδη.

11: ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης): Μόλις 14χρονών ο πιτσιρικάς μπήκε βασικός σε πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του και ήταν εξαιρετικός ξεκινώντας από δικά του πόδια η φάση του 1-0 με το γύρισμα του Θεοφανίδη και το υπέροχο τελείωμα του αρχηγού της ομάδας Μανώλη Κοκοτσάκη για το νικηφόρο 2-0 απέναντι στην Καλλίφυτο.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *