Δόξα Πετρούσας – Άρης Μικροχωρίου 0-0: Δίκαιο αποτέλεσμα σε παιχνίδι που μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες

Η μοναδική λευκή ισοπαλία της 24ης αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της Πετρούσας με την γηπεδούχο ομάδα να μένει στο 0-0 με αντίπαλο τον Άρη Μικροχωρίου που πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την επιβίωση του στην κατηγορία.

Στην 9η θέση η Πετρούσα με 32 βαθμούς, στην 10η θέση παρέμεινε το Μικροχώρι με 22 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος όπως αναφέραμε και στον τίτλο ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες κυρίως στο β’ μέρος όπου μπορούσε κάλλιστα να το κερδίσει είτε η μια ομάδα είτε η άλλη και με αυτό το δεδομένο η μοιρασιά των βαθμών θεωρείτε δίκαιη.

Η Πετρούσα σκόραρε στο πρώτο μέρος σε προσπάθεια και σουτ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Καλλέργη με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, με το Μικροχώρι να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς στο β’ μέρος σε γύρισμα του Τόπι μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε τον Ξενίδη χτύπησε στην άκρη του κάθετου δοκαριού και πέρασε κόρνερ.

Η καλύτερη ευκαιρία της Πετρούσας έγινε στο πρώτο μέρος σε κόρνερ του Ξενίδη, κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Τουκμακτσή και σωτήρια διώξιμο της μπάλας προ της γραμμής από τον Δαφνάκη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Κώστα Τσακίρη και Στέργιο Ανδρέογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης, Βαβάτσης(72’ Καύκας), Τουκμακτσής(72’ Κατσαβουνίδης Μιχάλης), Ντόμπρος, Κοντογιάννης(58’ Κυριακίδης Σταύρος), Ζεδαμάνης(46’ Γεωργιάδης Σ.), Κατσαβουνίδης Παναγιώτης(46’Κύρτσης), Καλλέργης, Γάιδας.

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Μπάμπης Μύγας):

Τότκας, Γεωργιάδης Α.(46’ Μπραζιώτης), Γκαμότσος, Πεντεζίδης(79’ Αποστολίδης), Καζάκης, Αυγητίδης, Δαφνάκης(83’ Τσίτσος), Τόπι, Κοκοτσάκης Μανώλης(46’ Τουμαντζίδης Ανέστης), Γεωργηεφένδης, Κοσκερίδης(63’ Μπουμπέκης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *