Καλύτερη 11αδα της 3ης αγωνιστικής

Όπως κάθε εβδομάδα έχοντας μιλήσει με όλους τους συνεργάτες μας που ήταν στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας, πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική.

1: ΝΑΝΟΣ(Άρης Καλαμώνα):

Καταπληκτικό παιχνίδι από τον νεαρό που μας «συστήθηκε» πέρσι σε κάποια παιχνίδια της Κ15 της Δόξας Δράμας και φέτος παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Θεοδόση Ταβλαρίδη και τα  πηγαίνει περίφημα. Είχε πολύ σημαντικές αποκρούσεις στο πρώτο τρίποντο του Καλαμώνα στη χρονιά με το 3-1 απέναντι στον Άρη Μικροχωρίου και παίρνει θέση βασικού στην 11αδα μας.

2: ΖΥΡΙΝΙΔΗΣ(Α.Ο. Πανδραμαϊκός)

Συνέχισε τα πολύ καλά του παιχνίδια με τον Πανδραμαϊκό ο νεαρός δεξιός μπακ σταθερός στην θέση του και με αρκετά ανεβάσματα ήταν εξαιρετικός στο 0-0 της ομάδας του με τον Άγιο Αθανάσιο.

3: ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ότι ήταν μια από τις καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΠ στην περίοδο του καλοκαιριού.

Ποιοτικός αριστερός μπακ με πολλά ανεβάσματα και φυσικά πετυχαίνοντας στο φινάλε του ημιχρόνου το χρυσό γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 επί του Ορφέα Χωριστής.

4: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Απέναντι στον ποιοτικό Πανδραμαϊκό ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πολύ καλός και συνέβαλε τα μέγιστα για να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν στην άμυνα.

5:ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Μπορεί να παίξει παντού και είναι πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.

Αν και δεν είναι η θέση του κεντρικός αμυντικός, έπαιξε στη θέση του απόντα Κλόγκιρι και τα πήγε περίφημα μαζί με τον νεαρό Δεμενελούδη εξ΄ου και το μηδέν στην άμυνα για το τελικό 0-3 μέσα στην Πετρούσα.

6: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(Άρης Φωτολίβους):

Έπαιξε σαν 8αρι, ουσιαστικά σαν δεύτερος κόφτης και ήταν εξαιρετικός τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά στο μεγάλο διπλό της ομάδας του με 2-1 μέσα στον Ξηροπόταμο. Μάλιστα στο 82’ από δική του προσωπική ενέργεια ξεκίνησε το νικητήριο γκολ.

7: ΤΕΛΟ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, μέσα σε όλες τις φάσεις που έκανε η ομάδα του και φυσικά ένα καταπληκτικό γκολ με ατομική προσπάθεια για το νικηφόρο 1-0 μέσα στην Προσοτσάνη.

8: ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ(Άρης Καλαμώνα):

Ένας ακόμη νεαρός που κάθε αγωνιστική είναι και καλύτερος. Πολύ καλό ματς στο 3-1 απέναντι στο Μικροχώρι πέτυχε με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ένα υπέροχο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης.

9: ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Από τους λίγους εναπομείναντες της περσινής ανόδου του Άρη Φωτολίβους από την Β’ κατηγορία έκανε πολύ καλό ματς και κατάφερε να δώσει ένα πολύ μεγάλο διπλό στην ομάδα του σκοράροντας το 2-1 απέναντι στον Ξηροπόταμο.

10: ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ ΝΤ.(Δόξα Βώλακα):

Από τα πιο ποιοτικά 10αριά του πρωταθλήματος, έκανε ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς σκοράροντας στο νικηφόρο 4-0 της ομάδας του με την Καλλίφυτο.

11: ΠΕΤΡΟ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Δεν θα μπορούσε να λείψει από την καλύτερη 11αδα ο δεξιός εξτρέμ του Καλαμπακίου που σκόραρε έστω και με αρκετή δόση τύχης το 0-1 στο 20’ και δημιούργησε με πολύ ωραία σέντρα το 0-2 12 λεπτά αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *