Πανδραμαϊκός – Μ.Α. Αγ. Αθανάσιος 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν (+ Foto)

Tον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημήτρης Μπουτζέκης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πανδραμαϊκό και τον Μ.Α. Αγ. Αθανάσιου στο Δημοτικό στάδιο Δράμας Αλέκος Φρούσιος.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες και ίσως το ισόπαλο αποτέλεσμα να ήταν και το πιο δίκαιο.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ στο 78’ όταν ο Παναγιώτου πέτυχε γκολ με κεφαλιά με τον κ. Ραβίκαλη να καταλογίζει φάουλ για σπρώξιμο πάνω στο αμυντικό.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που είχε την κυκλοφορία της μπάλας και την υπεροχή. Στο 5’ ο Κωνσταντινίδης θα βγει τετ α τετ με τον Λαμπρινουδάκη θα επιχειρήσει να τον περάσει με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μαζεύει την μπάλα.

Στο 9’ ο Τσακίρης θα εκτελέσει ο Κωνσταντινίδης θα πιάσει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Μέγα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Άγιος Αθανάσιος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 15’ ο Μπαμπασαλί θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Παναγιώτου και Στεργιανό με τον τερματοφύλακα των Βυσσινί να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 38’ ο Γουνατίδης θα βγάλει την σέντρα με τον Παπακωνσταντίνου να απομακρύνει την μπάλα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι του αμυντικού των φιλοξενούμενων.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους  Πετρίδη και Γουνατίδου χωρίς να ανησυχούν τον Λαμπρινουδάκη με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη μπήκε στο παιχνίδι καλύτερα ο Πανδραμαϊκό και στο 50’ ο Μπαμπαλής θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα μπει στην περιοχή θα καθυστερήσει να πλασάρει με τους αμυντικούς του Μέγα  να προλαβαίνουν Μπαμπαλή με την μπάλα να περνάει εκτός.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαμπαλής θα παίξει τον Τσακίρη ο δεύτερος θα βγάλει την σέντρα ο Γουνατίδης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 62΄ η μπάλα θα φτάσει στον Πετρίδη ο οποίος θα σουτάρει με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει ενστικτωδώς, χάνοντας η ομάδα του Γιώργου Λάλα μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Άγιος Αθανάσιος ανέβασε απόδοση και στο 65’ ο Παναγιώτου θα κάνει μια ωραία ενέργεια από αριστερά θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι Κοντρόπουλο  με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν.

Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Παναγιώτου θα κάνει και πάλι μια ωραία κούρσα από αριστερά ο Κοντρόπουλο  θα πλασάρει ο Χαραλαμπρίδης θα αποκρούσει η μπάλα θα φτάσει στον Περπερίδη που θα σουτάρει με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει και πάλι.

Στο 78’ ο Παπαζώτος θα κλέψει την μπάλα θα βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Παναγιώτου στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα με τον  κ. Ραβίκαλη να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ, με το 0-0 να παραμένει.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 85’ όταν ο Παναγιώτου θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα σουτάρει με τον Χαραλαμπίδη να αποκρούει σωτήρια.

Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι: Μπαμπαλής, Ζυρινίδης, Γουνατίδης και Παπαδόπουλος, ενώ για τον Αγ. Αθανάσιο οι: Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Παπαζώτος και Τουμαντζίδης.

Διαιτητές: Ραβίκαλής, Μπόϊτσιος, Παυλίδης.

Πανδραμαϊκός (Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης, Κωνσταντινίδης(69’ Καρύπιδης), Πετρίδης, Περσιανλής, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Τσακίρης, Γουνατίδης.

Μ.Α. Αγ. Αθανασίους (Ζεκερίδης): Λαμπρινουδάκης, Τουμαντζίδης, Σκάρογλου(74’ Παπαδόπουλος), Καραγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου, Στεργιανός(34’ Ζεκερίδης), Μπαμπασαλή(90’ Βασιλακάκης), Περπερίδης, Παναγιώτου, Παπαζώτος, Τσαγκαλίδης46’ Κοντρόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *