Άρης Καλαμώνα – Άρης Μικροχωρίου 3-1: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Καλαμώνα με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά

Την νίκη με 3-1 πέτυχε ο Άρης Καλαμώνα με αντίπαλο τον Άρη Μικροχωρίου, σε ένα αποτέλεσμα που ξάφνιασε αρκετούς.

Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι είχε ο Καλαμώνας στο 9’ όταν ο Ελευθεριάδης βγήκε τετ α τετ με τον Τότκα πλάσαρε με τον δεύτερο να μπλοκάρει ευκαιρία.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία για το Μικροχώρι στο 12’ όταν ο Τόπι βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλάσαρε με τον Νάννο να αποκρούει με τα πόδια και στην επαναφορά ο Δαφνάκης σούταρε με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω από την γραμμή.

Στο 29’ ο Καλαμώνας θα ανοίξει το σκορ όταν ο Κυριακίδης βγήκε τετ α τετ με τον Τότκα σούταρε ανοίγοντας το σκορ για το 1-0.

Στο 38’ μεγάλη ευκαιρία για το Μικροχώρι όταν ο Τουματζίδης βγήκε μπροστά από τον Νάννο πλάσαρε με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Τόπι έχασε σπουδαία ευκαιρία με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Καλαμώνας διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο  Χατζηγεωργιάδης έκλεψε την μπάλα σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γεωργιάδης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια το Μικροχώρι έψαξε το γκολ για να μπει στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με πιο μεγάλη αυτή στο 79’ όταν ο Τόπι βγήκε τετ α τετ πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82’ το Μικροχώρι θα μειώσει σε 2-1 όταν ο Μπραζιώτης έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο Γ της εστίας του Νάννου.

Στο 90’ ο Καλαμώνας θα πετύχει γκολ με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσαιντ.

Στο 90’+4’ Κοτζαμάνης έκανε μια ωραία κούρσα από δεξιά σούταρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο 90’ +6’ το Μικροχώρι κέρδισε φάουλ ο Τόπι έβγαλε την σέντρα ο Τουματζίδης θα πετύχει το γκολ με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφσαιντ, με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητές: Αλέκος Παρασκευούδης, Αλβανίδης, Θεοφανίδης

Καλαμώνας (Θεοδόσης Ταυλαρίδης): Νάννος, Γεωργιάδης Μ., Μιχαηλίδης, Σταυρόπουλος, Κοτζαμάνης, Χατζηγεωργιάδης, Γεωργιάδης Χ., Μουρατίδης, Κυριακίδης, Ελευθεριάδης, Μητρούσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Συλλογίδης,  Χρυσόπουλος, Σίντος, Άντζας

Άρης Μικροχωρίου (Ιωάννης Ιωαννίδης): Τότκας, Τυπάδης, Βαβάτσης, Μπραζιώτης, Κοσκερίδης, Ματσίνης, Δαφνάκης, Τόπι, Τουμαντζίδης, Αλεξιάδης, Γεωργιάδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Φωτιάδης, Μπουμπέκης, Ζήσης, Κωνσταντινίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *