Δόξα Βώλακα – Ορέστης Ορεστιάδας 0-2: Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη στο πρώτο μέρος

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νικηφόρο αποτέλεσμα την διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία η Δόξα Βώλακα.

Η δραμινή ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0-2 από τον αξιόμαχο Ορέστη Ορεστιάδας και θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια να καλύψει το χαμένο έδαφος απ’ αυτό το άτυχο αποτέλεσμα.

Το ματς έγινε κάτω δύσκολες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή βροχόπτωση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες με τον Βώλακα να απειλεί πρώτος σε κεφαλιά του Αλέξανδρου Άρμεν που πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι που πίεζαν ψηλά για να υποχρεώσουν σε λάθος τους παίκτες του Βώλακα, στο 23’ σε μια άτυχη στιγμή για την δραμινή ομάδα σε σουτ του Γιώργου Λαζαρίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντίνου Δράμπαλη με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει το πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Λαζαρίδης κάνοντας το 0-1.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την δραμινή ομάδα όμως να συνεχίζει να υποκύπτει σε αβίαστα λάθη και σε ένα από αυτά ο Σταματόπουλος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 45+1 πάνω από τον Παγκάκη έκανε το 0-2 μια και ο Κασσός δεν πρόλαβε να την απομακρύνει με τάκλιν.

Ένα γκολ σε καθοριστικό σημείο στο φινάλε του πρώτου μέρους που σίγουρα επηρέασε τον Βώλακα στην εξέλιξη του ματς.

Η δραμινή ομάδα προσπάθησε στο β’ μέρος, οι αλλαγές Σταμπουλή Σάκη, Στάικου Νίκου και Ηλία Μουζενίτοβ έκαναν πιο επιθετική την ομάδα, ο Λευτέρης Ροδίτης ρίσκαρε όσο δεν πήγαινε, η μεγάλη φάση όμως δεν έγινε στην αντίπαλη εστία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο 79’ σε κοντινό πλασέ του Καπουσούζη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ασλανίδης Γιώργος με βοηθούς Τραούδα Αντώνη και Μαυρογιώργη Μάνθο όλοι του συνδέσμου Πιερίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης, Μαρκόπουλος, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Ντίνος(76’ Μουζενίτοβ), Άρμεν Αλέξανδρος(70’ Στάικος Νίκος), Σταμπουλής Ηλίας(70’ Άρμεν Προκόπης), Μαλίκης(70’ Σταμπουλής Θανάσης).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Παναγιώτης Μυλωνάς):

Παναγιώτου, Πετελωτής(77’ Καπουσούζης), Λιανάς, Ασπιώτης, Γκουντενούδης, Πετρόπουλος, Λαζαρίδης(82’ Κότζα), Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης(89’ Τσομπανούδης), Θέμελης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *